![]() |
Razer Mantis control vs speed ??
Kakva je razlika u tim podlogama?
Koja je za gejmanje bolja? |
sta nitko nista? :(
|
Pa samo ti ime kaze.
Speed je ako u igrama koristis visoku osjetljivost misa. Ta je obicno glada ,dok je ova druga grublja. Dok je druga control za nisku osjetljivost(sensitivity) kod misa. Dali koristis visoku osjetljivost ili nisku mozes recimo vidjet koliko ti treba da okrenes lika u igri za 180°. Ako trebas samo malo pomaknut misa da bi se okrenuo onda je high sens. Ali ako je na default vrijednosti onda je high mozda medium u nekim igrama. Evo jedan odlican link to je test miseva ali je sve objasnjeno lijepo sta je high,med i low sens. http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 |
Kupi Razer ExactMat. Malo je manja (Mantis je po meni prevelik)...aluminijska je i dvostrana...na jednoj strani imas Speed na drugoj Control.
|
moje iskustvo s tom podlogom je katastrofa, cini mi se da je bila speed verzija ali ona nema veze sa brzinom. prevelika, predebela, vjerujem da je odvratna kad se zaprlja, ma uglavnom nis dobro. kupi nesto drugo.
|
jep dost ljudi se buni na speed. (prestane biti glata brzo, skuplja vlagu, etc etc.)
ako izmedju te dvije, control onda uzmi. |
Citiraj:
|
NAbavio ja ovu Qck+ i stvarno mi je super.
Velika je i precizna a sto je najvaznije jako jeftina. 113,00kn u Linksu.:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:35. |