|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() ovako. jučer složim novi komp i sve radi ok par sati bez ikakvih problema. i idema ja stavit novi bios pomoću onog @biosa od gigabytea i sve pet. kaže moram restartat da se spreme promjene i ja restartam kad ono NEMA NIŠTA!!! čujem da se restarta i jednostavno crn ekran, neće povuć bios, ništ!! monitor ostane na stand by-u. pretpostavljam da je za*eb u biosu. radi se o m55s s3 AM2 ploči, x2 3600, 1gb OCZ gold XTC, gainward 7600gs g.s. ... pokušao sam vadit bateriju i onu foru sa jumperom. to piše u user manualu. molim pomoć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
dA li ti očita početak POSTa? na mojoj sranje, očita proc,cpuid i tu stane, a nekad bude i crn ekran.Ja sam kontao da je kod mene do BIOS-a, stavio novi ali eto isti vrag, pa sam mislio da je do memorije, stavio talenta i i opet isto. Idem na servis u srijedu pa ću vidjeti šta kažu. Probaj spojiti na drugi DVI konektor na kartici, kod mene je to upalilo jednom a zašto???Isto tako sam se zaje... juče cijeli dan i kad izbila sklopka od struje sve je radilo ko sat???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nemoj me zaj... da bi moglo biti do njega? Probaj pokrenuti F9 dual bios,možda upali, povadi sve iz kompa i pali ga bez ičega i onda stavi ostalo(isključi ga naravno ![]() Kompjuteri su jako čudna biljka,složio ih mnogo i svaki je drugačiji. ![]()
![]() |
#6 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma neće ti ništa od toga upaliti, spakiraj ploću i odi gdje si kupio i reci da ne radi.... meni se isto dogodilo na ovoj dolje ploči (3 ploča u 15dana) i zamjenili mi i sad je sve ok i ne flasham bios vise, sve sam probao, boot block i te fore, ali 0 bodova |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
GTI fan
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem ces rijesiti ovak! Za**** si BIOS! istekaj komp iz napajanja,otvori ga i izvadi bateriju na maticnoj van i spoji s necim metalnim kontakte + i - na utoru od baterije,pricekaj par minuta stavi bateriju opet unutra i "pali pilu"! Ovo navedeno znaci da si ponistil BIOS! Mora raditi!! PS. inace nije bas preporucljivo za***** nekaj u BIOSU! ![]()
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#9 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |