|
![]() |
#1 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Pozdrav. Čitam i klikam dok mi se oči ne krenu sklapat a nikako da nađem kakvu dobru TV karticu, koja bi radila sa confom iz siga i da podržava wide format prikaza. Sad možda ispadnem tulav što neznam, ali zanima me:
Hvala...
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..na wide monitoru bilo koja tv kartica sa programom DSCALER ce raditi bez beda,koristim tu kombinaciju na konfi iz siga,konfiguracija ti je sasvim dovoljna za to tj netrebas nista mjenjati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne kužim ja ovo pitanje???: stoopid Svaki, ali doslovno svaki soft za gledanje podržava hrpu opcija za format slike. 4:3, 16:9, 16:10 i još hrpu "varijacija na temu" Slika nije loša (ako je dobar prijem) čak ni na 20" LCD-u, malo se udaljiš od monitora kad razvučeš preko cijelog ekrana i bog... Ja svejedno gledam u 4:3 na Zamzungu iz siga (onda ima dvije crne crte sa strane) Ne treba očekivati nekakvu spektakularnu kvalitetu slike, ipak je to jadnička Tv reza razvučena na 1680x1050 ali nije ni tak loše kao što sam očekivao...
![]() |
#4 |
Ursus maritimus tyrannus
|
Da... svi programi bi to trebali raditi, ali ova kartica o kojoj sam već pisao, i koja danas ide natrag u HGspot [wish me luck ![]() ![]() Dotična je bila toliko siromašna opcijama da bih joj na ulici najradije dao par kuna za sendvič [čitaj: za opciju], i općenito sam bio jako razočaran. Sada bi kupio nešto bolje, jer "...ko ne plati kurbu platit će likara"... ![]() ![]() Dscaler? Pošto me muka natjerala da probam i to, jednino što mogu reći je stvaarno tweakerski odlična aplikacija, ima milijardu opcija, al je i ružan do zle trube brate, i teško je upogonit daljinac da radi s njim. Treba mi prvenstveno "lijepa" aplikacija (nemojte me popljuvat odmah, čitaj prvi post točka 3. ![]() A zašto tražim da ima supported wide rezolucije? Možda je marketinški trik, i kad malo bolje razmislim je sigurno to, ali u recenzijama nekih kartica je to posebno naglašeno (widescreen resolutions supported), pa ne znam... kao što rekoh, nisam normalan [već neko vrijeme : stoopid ] i ne znam što odabrati. Eto, ako se ko sjeti dobre kartice, i/ili dobre i lijepe aplikacije, pa čak i zgodne kombinacije istih, bio bih mu/joj jako zahvalan... ![]() [korisnik se u žurbi oblači i juri na posao...] Pozdrav! : goood :
![]() Zadnje izmijenjeno od: Miratz. 22.02.2007. u 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Ursus maritimus tyrannus
|
![]() ![]() Mislim da danas kupujem pa... pravovremen savjet bi zlata vrijedo. : goood :
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Ja ti nisam baš od pomoći-imam staru Pinnacle PCTV PRO a inače sam koristio kombinaciju VHS-VIVO. Sad imam AIW tako da nisam baš pratio tržište :-) Kad kupuješ drugi put grafu kupi VIVO, samo je spojiš na stari VHS ili SAT prijemnik i gledaš.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|