|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Media player Classic i filtri @ usb stick
može pomoć o navedenoj kombinaciji? htio bih staviti to na stik jer me VLC portable već počeo živcirati. vlc mi je dosad jedino bio ok za sviranje fajlova sa stika. Htio bih isprobati mpc, ali ne znam kamo i koje filtre trebam staviti da bi svirao barem divx i xvid filmove. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Kopiraj MPC na stick i pokreni ga. Pod Options > Player uključi "Store settings to .ini file". To znači da će postavke spremati u .ini file u direktoriju u kojem se nalazi MPC i pod istim nazivom kao i glavni file. Kopiraj sve ax fileove od filtera koji ti trebaju. Npr. instaliraš ffdshow i onda sve iz njegovog dira kopiraš u MPC-ov dir. Imaš dosta igranja s tim. Uglavnom ti je potreban samo jedan file (npr. za .flv podršku ti treba samo FLVSplitter.ax dok ffdshow zahtjeva više fileova). Nakon toga odi u Options > External filters i dodaj ih preko Add filters > Browse i stavi kao Preffer. Završna stvar je da otvoriš .ini file i pretvoriš apsolutni file path u relativni. npr. D:\Program files\Media player classic\codec\ffdshow\ffdshow.ax u codec\ffdshow\ffdshow.ax
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|