|
![]() |
#1 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() znači, radi se o modelu dvd-snimača iz naslova. problem je slijedeći: imam nekoliko originalnih VHS kazeta koje želim prebaciti na dvd medij, ali prilikom pokušaja snimanja javi mi poruku u stilu da se snimanje tog sadržaja ne može kopirati zbog kršenja autorskih prava (ili slično tome). vjerovatno se radi o macrovision zaštiti, a na netu nisam uspio naći neki pametan savjet osim nabavke posebnog uređaja-adaptera koji uklanja takvu zaštitu iz video signala. ima li netko da je uspio riješiti takve probleme nadogradnjom firmware-a ili na neki drugi način? isto se događa prilikom pokušaja presnimavanja sa AV1, AV2, AV3 ili RF ulaza dvd-snimača. napominjem da se tu ne radi o nikakvom piratluku. to su moje originalne kazete koje ostaju u mom vlasništvu. filmovi koji se nalaze na njima nikada se nisu pojavili na dvd-ima i vjerovatno neće. zato ih i želim sačuvati prebacivanjem na novi medij. unaprijed hvala na svim savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj si koristio za snimanje (hardware, software)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ne kužim. : stoopid VCR kazetu reproduciram u blaupunktovom RTV-740HiFi vcr-u, a na navedeni panasonic je priključen putem av kabela. probao sam scartom, kompozitnim, rf kabelom i preko svih ista stvar. taj panasonicov dvd snimač je stand-alone uređaj. poput videorekordera. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nisam gledao, mislio sam da si išao direkt sa VHS-a na komp ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|