![]() |
Panasonic DMR-E 50 problem
znači, radi se o modelu dvd-snimača iz naslova.
problem je slijedeći: imam nekoliko originalnih VHS kazeta koje želim prebaciti na dvd medij, ali prilikom pokušaja snimanja javi mi poruku u stilu da se snimanje tog sadržaja ne može kopirati zbog kršenja autorskih prava (ili slično tome). vjerovatno se radi o macrovision zaštiti, a na netu nisam uspio naći neki pametan savjet osim nabavke posebnog uređaja-adaptera koji uklanja takvu zaštitu iz video signala. ima li netko da je uspio riješiti takve probleme nadogradnjom firmware-a ili na neki drugi način? isto se događa prilikom pokušaja presnimavanja sa AV1, AV2, AV3 ili RF ulaza dvd-snimača. napominjem da se tu ne radi o nikakvom piratluku. to su moje originalne kazete koje ostaju u mom vlasništvu. filmovi koji se nalaze na njima nikada se nisu pojavili na dvd-ima i vjerovatno neće. zato ih i želim sačuvati prebacivanjem na novi medij. unaprijed hvala na svim savjetima. |
Kaj si koristio za snimanje (hardware, software)?
|
Gle, generalno gldeajući ovo nije bad ali ako bi se išlo u detalje javno opisivati načini zaobilaženja macorovisiona onda to i nije OK. Detalje na PM.
|
Citiraj:
Citiraj:
taj panasonicov dvd snimač je stand-alone uređaj. poput videorekordera. ;) |
Citiraj:
Nisam gledao, mislio sam da si išao direkt sa VHS-a na komp:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |