|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
MSN - Offline poruke
Mirandu koristim za ICQ i MSN. Danas sam updateao na zadnju development verziju i odjednom nakon prvog pokretanja primio hrpu poruka na MSN. Malo sam proučavao o čemu se radi i izgleda da su to bile poruke koje su mi ljudi slali dok sam bio offline (novotarija od MSN osmice). Čisto da znate da se sve te poruke drže na serveru i čekaju update vašeg IM programa. Najstarija poruka je bila od 21.1.2007 što je skoro mjesec dana ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hm, MSN je omogućio to ? : stoopid Mislim, to ponekad niti na ICQ-u ne radi (barem ne preko mirande)...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Znam da to imaju svi koji koriste MSN 8. Na ICQ-u postoji od samih početaka ili bar toliko dugo da se ni ne sjećam da nisu imali ![]() Sad sam to malo isprobavao i radi mi samo primanje poruka koje sam dobio dok sam bio offline, a slanje poruka offline korisnicima ne radi. Nisam primjetio neko ne primanje ICQ poruka... mada mi je i svejedno za to jer za takve stvari služi email.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, to se meni isto zna dogodi ak mi se msn "presječe" usred rada(one slavne don't send porukice ili samo rikne sam od sebe), pa onda znam dobit opet tu poruku koja je bila poslana dok sam bio offline, a isto tako mi onda ne sejva history ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
ICQ tu opciju ima od pamtivijeka. MSN je to uveo sa novom inačicom, što je stvarno super. a ovo sa porukama... i kako se toga riješiti. uvijek kad se logiram kao offline (appear offline, invisible) dobivala bi iste poruke. tek kada sam se logirala normalis, poruke primiš i one nestanu.
![]() |
#9 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|