|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Hercules DJ Console MK2
Evo pokušavam u HR naći ovo konzolu pa ako neko zna di je ima molio bi da pomogne! http://www.hercules.com/showpage.php...&p=127&b=0&f=0 Stvar je jako zanimljiva jer je mala i uz laptop super rješenje za nositi sa sobom dok 2 gramofona,mikseta i final scratch su preglomazni za neki mali tulum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije nekih godinu dana je to imao samo Ve-Mil kod nas, nazovi ih i pitaj dal postoji mogučnost da naručiš ako je moguće.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Zanima me kako se to čudo spaja na pc? Šta trebaš sve? I dal bi se dalo spojit to na mixetu jer imam behringer djx700 4 ch a dva su mi prazna pa bi mi idealno bilo da to spojim na nju? Postoji još šta tak za pc? Ja sad imam direktno spojeno 2 ch iz kompa preko virtual dj_a al nemogu mixat jer teško je sync beatove kad imaš miša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
|
To se spajalo preko USBa 1.1. Sa tim se dobije program (ne sječam se više koji) i u njemu si mogao napravit sve što možeš i sa običnom mixetom, i digitalnim turntableom. U tom paketu je dolazila zasebna zvučna. Može pitanje, kak ne možeš preko mixete koju imaš sync beatove? ![]()
![]() |
#9 |
love is back
|
A ne, nisi me skužil. Imam djx 700 i 2 cd playere a na ostala 2 kanala imam spojen pc pa velim da mi je loše s mišom radit na kompu, ovo bi onda bilo odlično da mi ulazi u mixetu ko da imam još 2 cd playere kužiš me? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
E sad mi je jasnije ![]() Probaj pronač neku alternativu ovoj DJ consoli, iskreno prije mi je bila ok, ali sad sigurno ima više puta boljih stvari od nje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
dj control..
Dali ima jo zainteresiranih za kupovinu za konzolu... prodajem povoljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
love is back
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
molio bih ako netko još prodaje ovu konzolu da mi se javi ili preko poruke ili ovdje na forum, a može i msn djiga-031@hotmail.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|