![]() |
Hercules DJ Console MK2
Evo pokušavam u HR naći ovo konzolu pa ako neko zna di je ima molio bi da pomogne!
http://www.hercules.com/showpage.php...&p=127&b=0&f=0 Stvar je jako zanimljiva jer je mala i uz laptop super rješenje za nositi sa sobom dok 2 gramofona,mikseta i final scratch su preglomazni za neki mali tulum! |
Prije nekih godinu dana je to imao samo Ve-Mil kod nas, nazovi ih i pitaj dal postoji mogučnost da naručiš ako je moguće.
|
He, fora stvarčica...Kolko to košta?
|
Koštala je tad oko 1500kn, dobra stvar je bila što je dolazila sa zvučnom a loša jer je interface bio USB 1.1 pa je brzo "skrečanje" bio mali problem.
|
Postoje puno bolji kontroleri od tog Herculesa, stvarno ga ne bih preporučio. Ako te zanima mogu ti preporučiti neke druge modele (no brijem da su uglavnom skuplji).
|
Slažem se, samo tad i nije bio baš veliki izbor tj. praktički nikakav za tu cijenu Herculesa.
|
Zanima me kako se to čudo spaja na pc?
Šta trebaš sve? I dal bi se dalo spojit to na mixetu jer imam behringer djx700 4 ch a dva su mi prazna pa bi mi idealno bilo da to spojim na nju? Postoji još šta tak za pc? Ja sad imam direktno spojeno 2 ch iz kompa preko virtual dj_a al nemogu mixat jer teško je sync beatove kad imaš miša? |
To se spajalo preko USBa 1.1.
Sa tim se dobije program (ne sječam se više koji) i u njemu si mogao napravit sve što možeš i sa običnom mixetom, i digitalnim turntableom. U tom paketu je dolazila zasebna zvučna. Može pitanje, kak ne možeš preko mixete koju imaš sync beatove? :stoopid: |
Citiraj:
A ne, nisi me skužil. Imam djx 700 i 2 cd playere a na ostala 2 kanala imam spojen pc pa velim da mi je loše s mišom radit na kompu, ovo bi onda bilo odlično da mi ulazi u mixetu ko da imam još 2 cd playere kužiš me? |
E sad mi je jasnije :)
Probaj pronač neku alternativu ovoj DJ consoli, iskreno prije mi je bila ok, ali sad sigurno ima više puta boljih stvari od nje. |
dj control..
Dali ima jo zainteresiranih za kupovinu za konzolu... prodajem povoljno...
|
Citiraj:
sviđa mi se ova stvar......... Kolko? |
Citiraj:
680 kn... |
|
molio bih ako netko još prodaje ovu konzolu da mi se javi ili preko poruke ili ovdje na forum, a može i msn djiga-031@hotmail.com
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:42. |