|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() da ili ne? čuo da je dobar pa pitam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaobići u širokom luku jer ćeš imat više štete nego koristi od njega...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Stvarno nemam pojma kakav je, al tolko puta iskače u novinama kako je uspio ovo, ono, da mi se sve to čini samo kao jedna velika reklama. Inače je neko pravilo da što se proizvod više reklamira da je lošiji. Jer kvalitetni proizvodi i sa malo reklame preko "mouth2mouth" (najbolja reklama) steknu puno korisnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja ga imam nainstaliranog, 9 proffesional. Inače je rumunjski proizvod, a ako smo prihvatili AVG (češki) zašto ne i ovo. Ima u sebi firewall i što mi se svidja ima mali grafikon kod sata dolje desno sa prometom mreže i podataka. Mjesec dana me već štiti bez greške |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Gracias ljudi, idem probat pa da vidimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
imao par dana i odmah maknuo - jednostavno mi se ne sviđa, a i propustio je par (~3) virusa na komp koja NOD32 blokira ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Uzmi NOD32 ili AVG. Bit Defender jednostavno nije dobar kao ova dva (pogotovo kao NOD32). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
meni je bitdefender bio ok par mjeseci, dok nisam skuzio da je on razlog zasto mi se komp vuce ko bakica, zasto treba start meniju 5 sekundi da se otvori kad kliknem na njega. al da ima hebene definicije, stvarno ima.... jos uvijek koristim bitdefender online scan tu i tamo ako posumnjam na nesto. iako nodu jos nista nije promaklo. : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
prije 2 god dobi nagradu za naj softwer godine na cebit-u...pa kazu da valja,doduše to je bilo prije 2 god. ja koristim 10-ku i sve štima,: lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|