![]() |
BIT DEFENDER ( ANTIVIRUS)
da ili ne? čuo da je dobar pa pitam. :smoke::smoke::smoke::smoke::smoke:
|
Zaobići u širokom luku jer ćeš imat više štete nego koristi od njega...
|
Stvarno nemam pojma kakav je, al tolko puta iskače u novinama kako je uspio ovo, ono, da mi se sve to čini samo kao jedna velika reklama.
Inače je neko pravilo da što se proizvod više reklamira da je lošiji. Jer kvalitetni proizvodi i sa malo reklame preko "mouth2mouth" (najbolja reklama) steknu puno korisnika. |
Ja ga imam nainstaliranog, 9 proffesional. Inače je rumunjski proizvod, a ako smo prihvatili AVG (češki) zašto ne i ovo.
Ima u sebi firewall i što mi se svidja ima mali grafikon kod sata dolje desno sa prometom mreže i podataka. Mjesec dana me već štiti bez greške |
ja imam 10-ku i nikad problema s njim... :rolleyes:
|
Gracias ljudi, idem probat pa da vidimo.
|
koristio sam ga nekih godinu dana i sve 5...nikakvih problema
rumunji se trude |
evo vidim netko zadovoljan netko ne, ja sam ga imao instaliranog i mogu samo reci da da mi je to najgori anti-virus koji mi je bio na kompu?
|
koristim ga skoro godinu dana... nikad nikakvih problema, najbolji po mom izboru:)
jedina mana je sto update zna cesto biti preko 1MB, ali ako imas adsl njet probljem... |
imao par dana i odmah maknuo - jednostavno mi se ne sviđa, a i propustio je par (~3) virusa na komp koja NOD32 blokira :)
|
Do daljnjeg ostajem vijeran NOD32.
Zauzima više resursa od NODa pa ga nebih preporučio za slabije kompove. |
Uzmi NOD32 ili AVG.
Bit Defender jednostavno nije dobar kao ova dva (pogotovo kao NOD32). |
kaspersky IS...;) : goood :
|
bit defender?!?! pa mene se baš nije dojmio.... : stoopid
|
NOD32 ili Kaspersky, ostalo je ispod njihovog nivoa
|
meni je bitdefender bio ok par mjeseci, dok nisam skuzio da je on razlog zasto mi se komp vuce ko bakica, zasto treba start meniju 5 sekundi da se otvori kad kliknem na njega.
al da ima hebene definicije, stvarno ima.... jos uvijek koristim bitdefender online scan tu i tamo ako posumnjam na nesto. iako nodu jos nista nije promaklo. : lol2 : |
prije 2 god dobi nagradu za naj softwer godine na cebit-u...pa kazu da valja,doduše to je bilo prije 2 god.
ja koristim 10-ku i sve štima,: lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |