|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
apple prijenosnici, komentari...
ovako, trebao bih jedan laptop za curu, uvjeti su ![]() lijep, tanak, lagan... - to su njezini uvjeti... a moji: čvrst, kvalitetan, dobrog ekrana... baterija da bude solidna.. grafika, toliko i nije bitna jer će to biti laptop namijenjen svakodnevnom nosanju naposao i s posla, a ne za igru... rama 1gb obavezno, proc neki Intel Core xxx, da se što mane grije i da je Laptop TIH.... a sad, apple imaju jako lijepe prijenosnike, ali koliko su dobri? i dalje, što se može naći na tržištu a da nije ružne crne/sive boje.... ![]() aj pucajte prijedloge i linkove, malo sam zahrđao na tom području prijenosnika... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pusti Apple, to je za šminku i ništa drugo. Uzmeš ovo i nemaš briga http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4375
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam ga tražio , ali kod nas ga nigdje nema pa sam uzeo 15'' . Gabre evo možda ovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=3840&catid=28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako novac nije problem, javi se vragoni i nek ti da cjeniki tamo pogledaj Sony-eve laptopeke. Imaš jedan krasni 12' sa dvostrukom grafičkom pališ po potrebi interrianu intel GMA ili ak ti treba 3d akceletaror mislim da je 7400 ili 7200 pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
ali opet sa druge strane kod nas je apple opčenito preskup tak da je upitna isplativost takvog laptopa, osim ak stvarno trebaš osx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@jonnyb - ne zelim sad offtopic-at puno, ali istina je da u nas netko tko zna raditi na wintel računalima stvarno nema ama baš nikakvog razloga da prelazi na mac platformu, pogotovo ne na neke plastične precijenjene igračke poput mac laptopa. A pretpostavljam da Gabri cura ne radi u video-montaži ili 24 sata dnevno u photoshopu jer bi onda valjda znala što želi.
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
ja bih kupio mac lap odmah, ali stvarno previše koštaju... u vani je situacija drukčija, ali jel, mi nismo vani ![]() cura će raditi u office aplikacijama 99% vremena.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cura ti nemre kupiti lap vani ? inace ja bi isao na nesto tipa sony, toshiba a i fujitsu siemens imaju jako ljepih modela ![]()
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
da ga kupi vani, ne dobije cro tipkovnicu, a i nisu ništa jeftiniji, i onda mi je još garancija "zaboravi"... dajte mi konkreten modele, znam koji su proizvođači ok, samo mi trebaju konkretni modeli.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|