![]() |
apple prijenosnici, komentari...
ovako,
trebao bih jedan laptop za curu, uvjeti su :) : lijep, tanak, lagan... - to su njezini uvjeti... a moji: čvrst, kvalitetan, dobrog ekrana... baterija da bude solidna.. grafika, toliko i nije bitna jer će to biti laptop namijenjen svakodnevnom nosanju naposao i s posla, a ne za igru... rama 1gb obavezno, proc neki Intel Core xxx, da se što mane grije i da je Laptop TIH.... a sad, apple imaju jako lijepe prijenosnike, ali koliko su dobri? i dalje, što se može naći na tržištu a da nije ružne crne/sive boje.... :) aj pucajte prijedloge i linkove, malo sam zahrđao na tom području prijenosnika... ;) |
Pusti Apple, to je za šminku i ništa drugo.
Uzmeš ovo i nemaš briga http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=4375 |
ma krasno, nema uopće optičku jedinicu ;)
a cijena je ono, krasna... hvala na trudu, daj nešto u pola cijene.. odustao sam od aplle-a, kad sam vidio pošto su.... ;) |
14" R60?
|
Citiraj:
Gabre evo možda ovo http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=3840&catid=28 |
Ako novac nije problem, javi se vragoni i nek ti da cjeniki tamo pogledaj Sony-eve laptopeke. Imaš jedan krasni 12' sa dvostrukom grafičkom pališ po potrebi interrianu intel GMA ili ak ti treba 3d akceletaror mislim da je 7400 ili 7200 pogledaj.
|
novac je uvijek problem ;)
nazvat ću gorana pa ga pitati što može nabaviti a da mi se uklapa u potrebe i cijenu |
Citiraj:
ali opet sa druge strane kod nas je apple opčenito preskup tak da je upitna isplativost takvog laptopa, osim ak stvarno trebaš osx. |
@jonnyb - ne zelim sad offtopic-at puno, ali istina je da u nas netko tko zna raditi na wintel računalima stvarno nema ama baš nikakvog razloga da prelazi na mac platformu, pogotovo ne na neke plastične precijenjene igračke poput mac laptopa.
A pretpostavljam da Gabri cura ne radi u video-montaži ili 24 sata dnevno u photoshopu jer bi onda valjda znala što želi. |
ja bih kupio mac lap odmah, ali stvarno previše koštaju... u vani je situacija drukčija, ali jel, mi nismo vani ;)
cura će raditi u office aplikacijama 99% vremena.... |
a cura ti nemre kupiti lap vani ?
inace ja bi isao na nesto tipa sony, toshiba a i fujitsu siemens imaju jako ljepih modela :) |
da ga kupi vani, ne dobije cro tipkovnicu, a i nisu ništa jeftiniji, i onda mi je još garancija "zaboravi"...
dajte mi konkreten modele, znam koji su proizvođači ok, samo mi trebaju konkretni modeli.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |