|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitanje o bootu
Pozdrav! Imam winxp na C: particiji i vistu na E: particiji. Odlučio sam izbrisat Vistu, i formatirao sam E: Problem je u tome da kad se bota, jos ima za biranje između viste i xp-a. Htio bih da mi odmah bota u win xp bez ikakvih biranja. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Desni klik na my computer, proterties , advanced. Odes na startup and recovery i kliknes na settings. Zatim odes na edit da ti se otvori boot.ini Tu podesis da ti odmah boota s one particije di je winxp edit: lol svi u isto vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
Potrazi programcic pod imenom Vistaboot pro...to ti je najjednostavnije rjesenje.... EDIT: @E.T. To nece upaliti jer vista stavlja svoj boot meni prije ovog xp-ovog, preko boot.ini datoteke, tj vista ne zapisuje boot informacije u boot.ini datoteku, tako da s time nece ama bas nista postici...
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Na C: disku imas datoteku boot.ini. Pazi, ona je hidden i system tako da u Tools-->Folder Options-->View moras ukljuciti da ti prikazuje i takve. Otvori je notepadom i timeout podesi na 0. edit: dok ja napisem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bill Gates
|
Citiraj:
Meni boot.ini ovako izgleda: ![]() Zadnje izmijenjeno od: pipe. 29.01.2007. u 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj što je napisao matrixcore i sliku stavi u thumbnail...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
|
Hvala za Vista Boot PRO. Super program. Riješio sam problem. Hvala svima na pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|