|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nero plug-in problemčić
Imam nero 7 što ja mislim da i nije baš bitno jeli verzija 6 ili 7 ali eto samo da nabacim,no uglavnom;kad idem pržiti audio od mp3-ca koje imam spremlene u dokumentima,uglavnom su sve pjesme ispravne ali nekad naletim na pjesmu pa izbaci ovo: one or more files could not be added to compilation it may be possible,that the files can be added if a dedicated plug-in is instaled D/domaća muzika/mp3 /ona zbori itd,jli mi nešto nije instalirano šta mi treba u čemu je problem hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ti fileovi onda vjerojatno nisu u mp3 formatu. Pogledaj u programu s kojim slušaš o kojem se formatu radi. Ovdje imaš razne Nerine pluginove: http://neroplugins.afterdawn.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da li možda u putanji filea imaš neengleske znakove (HR slova recimo, njemačka,...)? U prvom postu vidim "domaća muzika" pa probaj to preimenovati u "domaca muzika".
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
To "domaća muzika " mi je samo ime foldera u koji spremam svoje mp3-ice,ali da je u tome stvar onda bi se to možda događalo sa večinom pjesama ako ne i sa svima, čak i sama pjesma nije imenovana sa slovima sa kvačicama...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|