|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
USB Brijaći aparati i drugi
Neki dan se sjetio da bi si trebao kupiti koju britvicu za brijanje. Netko mi je za neki od prošlih rođendana uvalio karu do asa i poklonio mi Gillete Mach3 sa 2 britvice. Naravno da se kasnije nije sjetio da mi za neki od rođendana kupi britvice nego sam se ja nadobudno uputio u kupovinu. Vidim na polici, a ono cijena od 40 kn za 2 britvice. ![]() Reko marššššššššš, mamicu Vam kapitalističku, na meni ćete se bogatit. Još par dućana sam obišao i reko neće moći ove noći. Kupit ću si električni brijači aparat. Ubacim u Google, malo gledam i nađem nebiste vjerovali USB Brijači aparat. Zanima me vaše mišljenje. Na forumu je većinom muška populacija i velika većina se brije. Šta koristite? Kakva su vaša iskustva sa električnim brijaćim aparatima? Šta je najjeftinije? (znam pustiti bradu) ![]()
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma šta ne vidiš da je na slici bradata žena?? ![]() Ako si sklon aparatima za brijanje, onda ti nema druge nego Phillips/Phillishave... Mislim da za 400-500 kn nađeš odličan brijači aparat koji će ti trajati desetljećima. Kad gledaš, to je cirka 20 Mach3 britvica ![]() ![]() Uz brijanje el. aparatom računaj na potrošnju nekoga balzama za njegu kože, pogotovo ako imaš osjetljiviju kožu jer su aparati dosta grubi. A uvijek možeš naći neki Gillette sa jeftinijim britvicama ili čak jednokratne žilete ![]() Evo moje preporuke, neki od ovih sa dvije ili tri glave pa se rastegni koliko možeš: http://www.propero.hr/index.php?cPath=387_322_323 Meni je brijanje pain in the ass! No sa brijaćim priborom koji ti odgovara(bilo aparat ili britvica po izboru) može biti podnošljivo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Uopće se ne kužim u te brijaće aparate. Kakva je razlika između ovih sa 2 glave, 3 glave ili onih koji su recimo ravni. Da li uzeti klasični na žicu ili ima nešto tipa punjive baterije. Netko mi je pričao da treba kupovati i nekakve mrežice koje koštaju cca 100 kn.
![]() |
#4 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Po meni su ti dosta 2 glave. Sa 3 si malo prije gotov, ali čini mi se i da je nadraživanje kože jače. Vidi šta ti se više sviđa. Ravne nisam probao, ne bih ti znao o njima ništa reći... EDIT: moj je na žicu. Ako ti treba prijenosni, kupi onaj koji se puni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja imam mach3, onaj prvi a britvice mi traju dosta dugo jer se brijem nakon kupanja pa ti brada mekša te britvice lakše režu. To mi je draže nego neki braunov aparat jer s aparatom je vrlo teško postići glatku kožu, a i lice ti utrne od vibracija ![]() Meni jedno pakiranje od 4 britvice traje valjda skoro godinu dana.
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ma gluposti. Pa ove mach britvice ti traju dugo. Za 40kn dva mjeseca. Imas dole onu trakicu. Kad poblijedi mjenjaj il kad pocne čupati. Ja imam taj mach 3 (plavi ![]() Mislim da cirka jednom mjesecno to mjenjam, mozda i duze. Brijanje svaki dan dva. Ovi elektricni, vibracioni, mirisljavi i sve ostalo su bezveze. Znam da sam u početku brijačke karijere kupovao one jednokratne kaj ih je 10 u kompletu to je katastrofa, čupa, iritira, ne brije dobro itd. . . pa to izbjegavaj. I pitaj Skya znam da je on kupovao neki elektricni, on ce ti valjda znat reci vise. EDIT: @Jelc: LOL na kvadrat. Strasno : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
: lol2 : Pricaj mi... kad sam na moru, mala glupava svapska djeca u pravilu bjeze od mene vristeci ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
|
A di drugdje imas tolku koncentraciju mačo muskaraca ko na PCEu? : lol2 : @Gabre: Odgovorio sam ti na PM, jer ti necu ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 17.01.2007. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja isto vec duuugo vremena gledam dali da piknem ovoga philipsa sa dvije glave cak je cijena jako prihvatljiva ali me brine koliko je koza glatka ? ono jeli kao sa britvicom "ko bebina guza" ili je ko svjeze stavljen asfalt.
![]() |
#18 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja koristim nekakav Mach3 (i to Turbo bog te ![]() Imam i Braunov električni, nije loš ali ni sa njim (probao sam i Philips) ne mogu oguliti neke djelove na vratu pa u pravilu moram kombinirati obični i električni. U biti mi električni ide na onu stvar jer pri brijanju dlake frcaju po cjeloj kupaoni a to mi je živi bljak...
![]() |
#19 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Mach3 2 x Braun na 220V ![]() 1 x Philips - 3 glave star 20 godina - retro totale 1 x stara škola žilet komplet za nedaj bože 1 x frizerska mašinica za bradurinu, pazuh i ostale djelove tijela ![]()
![]() |
#20 |
Moderator
|
Ja sam oduvijek koristio Gillete britvice. Žileta i britve se bojim. Na moj vrat to neće ići. Kako sam spretan pustit ću si krv ko krmači. Ali do prije par godina ove britvice su bile ispaltive, ali sad su sve skuplje i gule mi đep. 40 kn je ipak previše za 2 britvice. Pa kinezi za te pare naprave samohodnu kosilicu za travu.
![]() |
#21 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam one za jednokratnu upotrebu, al ne ono zadnje smeće nego predzadnje, i te su mi najbolje, ako pustim više dana bradu onda izdrži samo 1 a ako je ćešće brijem onda 2 ![]() Al ima problem sa tim, ako se ne baca na vrijeme onda ih je puna soba ![]()
![]() |
#23 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko se ja već brijem.....puf nekih 20 godina. Električni aparat nikad nisam probao. Neko vrijeme sam koristio Gillete Excel/Mach3 koji je totalno bezveze ako ti je brada duža od 3mm tako da sam se vratio klasičnom žiletu. Poslje brijanja Nivein balzam i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Imam neki. Nije loš ali nije to tako glatko kako ide s britvicama. A i svakih par godina mijenjati noževe koji koštaju kao brijači aparat.... Možda su britvice sveukupno kad si izračunaš skupe ali nekak mi je bolje. Barem o ovih 5-6 godina koliko se brijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
E to me je i interesiralo. Da li se i na njima moraju mjenjati kakvi noževi ili mrežice. Uskoro ću imati ročkas i svima ću reči da trebam britvice. ![]() Samo da me ne zahebu pa mi donesu Mach 4 : bonker2 s jednom britvicom ili Wilkinson : bonker2 pa ću za par mjeseci opet obilaziti police sa jeftinim britvicama. ![]()
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
USB Brijaći aparati i drugi
uopce ne sumnjam da vas je dosta bradatih poput mene ovdje pa eto da vas pitam.. stvar je u tome sto mi je pun k. britvica, žileta i moljenja frizerke poslje sisanja da mi podkrati bradicu. pa sam si mislio uzeti jedan fini brijaci aparat, do 500kn onak najvise. gledam recimo ovaj. sve sto zelim od aparata koji bi kupio je da me moze fino obrijat sa strane, a opet ostaviti recimo 15-25mm brade naprijed kako sam navikao nositi. i kako to funkcionira uopce? se stavi pijena ili kaj? eto unaprijed hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ma za brijanje je najbolje koristiti neku mašinicu za šišanje,ja uzeo neku za 40kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja imam Braunov električni, nije da mi treba kolko treba tu nekima, ali ja se sa žiletima nemogu brijat, jer si napravim kratere po faci (damn prištevi)... Šta se tiče mijenjanja noževa, ne treba tako često (do pred malo sam koristio od starog stari Philips, a taj ima više godina nego ja...), a bogme i ne koštaju ko cijeli aparat... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|