|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ŠTO JE BOLJE??
Recite stručnjaci što je bolje core 2 duo ili AMD x2 core duo? Zašto? ***************** ***************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.01.2007. u 16:23. |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Generalno gledajući Core 2 Duo. Bolje performanse, super OC mogućnosti itd. I btw. nije "AMD X2 Core Duo", ili je Core Duo, ili Core 2 Duo, ili AMD X2. Reci koliki ti je budget, pa ćemo ti preporučiti cijelu konfiguraciju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
za kantu je oko pet tisuća kuna! neznam ja brijem da je bolje na amd ić ali ti me slobodno uvjeri da nije! |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
do 5000 samo kanta moze core2 duo i 1gb rama za prvu ruku |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bolje onda AMD, jeftiniji je, a razlika nije nesto prevelika, mislim, ovisi sta ces raditi da ti trebaju 2 jezgre. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gle tuna sta god da uzmes bit ce ti avion jer sad imas takvo dubre da je digitron brzi od toga! Sto se tice onoga kaj tebi treba,a to je muzika,film i net i jako rijetko koja igrica tak ti je svejedno sta ces uzet, e sad intel je bolji,brzi,jaci al iskreno odaberi koji god vise preferiras jer ga neces OC-at. U tvom slucaju orijentiraj se na to da ti ostatak konfe nebude patio zbog preskupog proca!
#7 |
Banned
|
*************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.01.2007. u 16:23. |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php - Pravila PCE foruma. Da si ih pročitao znao bi da je pisanje velikim slovima deranje i da nije pristojno. Kako vidim da si tog dijela svjestan a zanemaruješ ga, tako ću se i ja postaviti i obrisati ti sve što si napisao. I kao drugo, ovi nije birtija u kojoj kompiće zoveš na kavu, pivu i čavrljaš o vremenu u kvartu. |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
KOS TI?
************* Zadnje izmijenjeno od: tor. 19.01.2007. u 11:07. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
"Pisanje VELIKM SLOVIMA u ovakvom obliku komunikacije se smatra deranjem pa vodite računa o tome." Koji dio nisi shvatio???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|