![]() |
ŠTO JE BOLJE??
Recite stručnjaci što je bolje core 2 duo ili AMD x2 core duo? Zašto?
***************** ***************** |
Generalno gledajući Core 2 Duo. Bolje performanse, super OC mogućnosti itd. I btw. nije "AMD X2 Core Duo", ili je Core Duo, ili Core 2 Duo, ili AMD X2.
Reci koliki ti je budget, pa ćemo ti preporučiti cijelu konfiguraciju. |
za kantu je oko pet tisuća kuna! neznam ja brijem da je bolje na amd ić ali ti me slobodno uvjeri da nije!
|
do 5000 samo kanta moze core2 duo i 1gb rama za prvu ruku
|
Bolje onda AMD, jeftiniji je, a razlika nije nesto prevelika, mislim, ovisi sta ces raditi da ti trebaju 2 jezgre.
|
Gle tuna sta god da uzmes bit ce ti avion jer sad imas takvo dubre da je digitron brzi od toga! Sto se tice onoga kaj tebi treba,a to je muzika,film i net i jako rijetko koja igrica tak ti je svejedno sta ces uzet, e sad intel je bolji,brzi,jaci al iskreno odaberi koji god vise preferiras jer ga neces OC-at. U tvom slucaju orijentiraj se na to da ti ostatak konfe nebude patio zbog preskupog proca!
|
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php - Pravila PCE foruma.
Da si ih pročitao znao bi da je pisanje velikim slovima deranje i da nije pristojno. Kako vidim da si tog dijela svjestan a zanemaruješ ga, tako ću se i ja postaviti i obrisati ti sve što si napisao. I kao drugo, ovi nije birtija u kojoj kompiće zoveš na kavu, pivu i čavrljaš o vremenu u kvartu. |
KOS TI?
|
Citiraj:
"Pisanje VELIKM SLOVIMA u ovakvom obliku komunikacije se smatra deranjem pa vodite računa o tome." Koji dio nisi shvatio??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |