|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Zanimljivo u vezi prometa!
Danas bijah majstor kod mene i dobio ja DSL napokon, nako 27 dana cekanja, sve radi super sve 5, i ja se odma bacio na skidanje, naskido nekih 300mb svega, i u MAXmetru tocno ocita stanje. E sad, malo prije ponoci krenem ja sa legom igrat igre preko neta, prosla ponoc, i ja provjerim u MAXmetru u pola 2 u noci promet da vidim kolko igra jede, kad ono 57mb potroseno ukupno prometa ??!?, Idem ja provjerit na korisnicke straice kad tamo ista stvar?!??! Jel moguce da mi je u pola noci resetiran promet ili sto se desilo??!?! Ostao sam bunjen?!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Promet se resetira svakog 1. u mjesecu... Ovo je valjda neki bug/glitch ili šta ti ja znam... Nekaj se priča da će se delati neke promjene oko brzina pa možda ima neke veze sa time...ko će to više znat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
P da znam da se svakog 1. resetira, zato mi ovo nestima jer je 4., mozda je to zbog toga sto su tek danas mi uveli DSL, ili tehnicki jucer jer je prosla ponoc ![]() A navodno ce i paket 5GB postati FLAT, ajde nadam se!
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ja čekam već 3 mjeseca i zgleda da ću još tolko... sorry na ot-u, al moro sam negdje izbacit ovaj bijes...: bonker2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja zivim u centru zagreba i nemogu niti od jednog provaidera dobit highspeed internet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
lol , meni dosli za tjedan dana kad sam predo zahtjev Prečko MVJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Tu noć gledam nakon što sam skinuo i rekonektao se...i nije bilo upisano...nije ni dan poslje...tek je 31. upisano i umalo me shebalo da sam prekoračio u još jedan paket... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|