PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Zanimljivo u vezi prometa! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56234)

rams 04.01.2007. 01:47

Zanimljivo u vezi prometa!

Danas bijah majstor kod mene i dobio ja DSL napokon, nako 27 dana cekanja, sve radi super sve 5, i ja se odma bacio na skidanje, naskido nekih 300mb svega, i u MAXmetru tocno ocita stanje.

E sad, malo prije ponoci krenem ja sa legom igrat igre preko neta, prosla ponoc, i ja provjerim u MAXmetru u pola 2 u noci promet da vidim kolko igra jede, kad ono 57mb potroseno ukupno prometa ??!?, Idem ja provjerit na korisnicke straice kad tamo ista stvar?!??!

Jel moguce da mi je u pola noci resetiran promet ili sto se desilo??!?!

Ostao sam bunjen?!

Vuco 04.01.2007. 01:51

Promet se resetira svakog 1. u mjesecu...

Ovo je valjda neki bug/glitch ili šta ti ja znam...

Nekaj se priča da će se delati neke promjene oko brzina pa možda ima neke veze sa time...ko će to više znat...

rams 04.01.2007. 03:33

P da znam da se svakog 1. resetira, zato mi ovo nestima jer je 4., mozda je to zbog toga sto su tek danas mi uveli DSL, ili tehnicki jucer jer je prosla ponoc :)

A navodno ce i paket 5GB postati FLAT, ajde nadam se!

bad::cat 04.01.2007. 12:22

Citiraj:

Autor kel'thuzad (Post 609559)
A navodno ce i paket 5GB postati FLAT, ajde nadam se!

iz tvojih usta u božje uši :)

JVC MX-GT88 04.01.2007. 23:37

Citiraj:

Autor kel'thuzad (Post 609495)
Danas bijah majstor kod mene i dobio ja DSL napokon, nako 27 dana cekanja, sve radi super sve 5, i ja se odma bacio na skidanje, naskido nekih 300mb svega, i u MAXmetru tocno ocita stanje.

E sad, malo prije ponoci krenem ja sa legom igrat igre preko neta, prosla ponoc, i ja provjerim u MAXmetru u pola 2 u noci promet da vidim kolko igra jede, kad ono 57mb potroseno ukupno prometa ??!?, Idem ja provjerit na korisnicke straice kad tamo ista stvar?!??!

Ostao sam bunjen?!

Oooo...kolko si čeko ***ote...Čak 27 dana!
Ja čekam već 3 mjeseca i zgleda da ću još tolko...
sorry na ot-u, al moro sam negdje izbacit ovaj bijes...: bonker2

Ivan_1 05.01.2007. 10:53

Citiraj:

Autor JVC MX-GT88 (Post 610433)
Oooo...kolko si čeko ***ote...Čak 27 dana!
Ja čekam već 3 mjeseca i zgleda da ću još tolko...
sorry na ot-u, al moro sam negdje izbacit ovaj bijes...: bonker2

cekaj, ti si u Zg i cekas DSL 3 mjeseca??? omg

shobru 05.01.2007. 21:04

ja zivim u centru zagreba i nemogu niti od jednog provaidera dobit highspeed internet :(:( sta bi aj trebao rec...

JVC MX-GT88 06.01.2007. 15:14

Citiraj:

Autor Ivan_1 (Post 610586)
cekaj, ti si u Zg i cekas DSL 3 mjeseca??? omg

Aha...al eto, dosta je čekanja, bar onog od strane T-Coma, potpiso sam za AMIS i nadam se da će oni bit nešt konkretniji...

Hrvoje xyz 06.01.2007. 15:30

lol , meni dosli za tjedan dana kad sam predo zahtjev
Prečko MVJ :)

horza 06.01.2007. 16:32

Citiraj:

Autor shobru (Post 610627)
ja zivim u centru zagreba i nemogu niti od jednog provaidera dobit highspeed internet :(:( sta bi aj trebao rec...

da, ziher :)
pod centar zagreba se podrazumjeva kilometar-dva od trga. trga bana jelačića. podsljemenske šume ne spadaju u to :)

GoGzS 06.01.2007. 20:16

Citiraj:

Autor kel'thuzad (Post 609495)

Ostao sam bunjen?!

Meni se desilo isto 29....vidio sam da imam 1 GB slobodno još i išao neki drek skinut...460 MB-a je bilo ak se nevaram....
Tu noć gledam nakon što sam skinuo i rekonektao se...i nije bilo upisano...nije ni dan poslje...tek je 31. upisano i umalo me shebalo da sam prekoračio u još jedan paket...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14.