Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.08.2003., 22:48   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
C&C službeno proširenje

http://www.cncnz.com/games/generals/zero_hour/ eto tu je sve što ima na netu. Ljudi su si dali truda i skupili jedinice, slike, ... uglavnom sa desne strane izaberite nove građevine, jedinice, ... datum izlaska je za sada 02.10.2003. ali znate kako je s tim datumima, ali pošto je ovo samo expansion moga bi biti i istinit

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2003., 23:45   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
probao sam onaj progen..sux....u mrezi radi disconnect cim stavim neku od novih jedinica...

ok ideja,nerazradena kako treba ali uzasno losa izrada
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.08.2003., 01:02   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Zato treba čekati službeno proširenje Meni i frendu je 1.4 ProGen sa C&Com 1.5 radio skoro bez missmatcha (jednom u 10 partija) ali opet čovjeka iznervira. Ovaj 1.5 sa Patchom 1.6 svako malo pukne, grrrrrrr , a lijepo su rekli kako su si dali truda da toga ne bude, izgleda da se nisu dosta trudili. Mada u solo play-u ide bez greške. Valjda će ovaj službeni raditi bez greške ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 16.08.2003., 01:41   #4
msvrtan
..

da ja sam stavio progen 1.5 s patchem 1.6..i pukne cim stavis updejt na neku jedinicu koje originalni cnc nema...a skirmish nema problema...
Staro 16.08.2003., 01:48   #5
msvrtan
..

sad sam detaljno pogledao ovaj buduci add-on i moram reci jednu stvar..SUXXXXXXX...naime gla ce nakon njega biti los...dosad su bili malo losiji od amera i kineza ali sad ce biti puno losiji..
Staro 16.08.2003., 10:18   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
sad sam detaljno pogledao ovaj buduci add-on i moram reci jednu stvar..SUXXXXXXX...naime gla ce nakon njega biti los...dosad su bili malo losiji od amera i kineza ali sad ce biti puno losiji..
di ti zivis???GLA je najbolji u cijeloj igri....mozda se u pocetku cini da su malo zakinuti ali imaju gomilu prednosti, pogotovo pred amerima........
nema do dobrog starog ruskog oruzija u rukama islamskih ekstremista
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2003., 13:44   #7
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by greg SE
di ti zivis???GLA je najbolji u cijeloj igri....mozda se u pocetku cini da su malo zakinuti ali imaju gomilu prednosti, pogotovo pred amerima........
nema do dobrog starog ruskog oruzija u rukama islamskih ekstremista
ameri su mi najdrazi..pa gla pa kinezi...

gla ima problem sto moras nastampati gro jedinica da bi ikome mogao prijetiti...ja u lanu uglavnom igram dve ili tri karte...i to vece s puno risursa...tako da tamo gla gubi...jer su jeftini s ok jedinicama ali ih treba nastampati...kinez nastampa 9 overlorda a ja moram 2 il 3 puta vise marodera...p tek nakon pol sata igranja boli prst...

gla nema avijaciju...znaci nema snikatek avionom...
Staro 16.08.2003., 16:59   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Ja uopće ne igram sa GLA, čak nisam niti solo kampanju započeo s njima Ne znam, čine mi se bezveze za igrati mada me udaviše ljudi koji igraju s njima. Obično igram kao USA i teško mi je protiv GLA u startu kada netko igra s njima. Što se čini dodatka od EA, meni se onaj borneni bus čini opak, ima kotače dok ga ne izrokaš, a onda postaje bunker Najviše me zanima onaj helić koji će dobiti mali žuti, piše da će biti overlord na nebu

Staro 16.08.2003., 17:06   #9
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ameri su mi najdrazi..pa gla pa kinezi...

gla ima problem sto moras nastampati gro jedinica da bi ikome mogao prijetiti...ja u lanu uglavnom igram dve ili tri karte...i to vece s puno risursa...tako da tamo gla gubi...jer su jeftini s ok jedinicama ali ih treba nastampati...kinez nastampa 9 overlorda a ja moram 2 il 3 puta vise marodera...p tek nakon pol sata igranja boli prst...

gla nema avijaciju...znaci nema snikatek avionom...
po meni s amerima igraju picke koje neznaju nista drugo nego nastancati gro aviona......
a overlordi su ranjivi i vis enego sto mislis protiv GLAa.....
nacucio sam mnoge pameti koji su mi dosli s njima prijetiti
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2003., 17:34   #10
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by greg SE
po meni s amerima igraju picke koje neznaju nista drugo nego nastancati gro aviona......
a overlordi su ranjivi i vis enego sto mislis protiv GLAa.....
nacucio sam mnoge pameti koji su mi dosli s njima prijetiti
1) ne stancam gro aviona...ima taktika koja protiv gla jako pali...nezelim je odavati ali uzasno zivcira ljude...

2)ovelordovi pate od gla rocket buggya i scuda..

3) po meni su svi jednaki...samo ih se treba uigrati...naime ja dugo vec igram amere i prosli put kad sam nabavcio gla sam nadrapao..i to samo zato sto nisam uigran s njima...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno