PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   C&C službeno proširenje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5580)

Black Dragon 15.08.2003. 22:48

C&C službeno proširenje

http://www.cncnz.com/games/generals/zero_hour/ eto tu je sve što ima na netu. Ljudi su si dali truda i skupili jedinice, slike, ... uglavnom sa desne strane izaberite nove građevine, jedinice, ... datum izlaska je za sada 02.10.2003. ali znate kako je s tim datumima, ali pošto je ovo samo expansion moga bi biti i istinit:beer:

msvrtan 15.08.2003. 23:45

probao sam onaj progen..sux....u mrezi radi disconnect cim stavim neku od novih jedinica...

ok ideja,nerazradena kako treba ali uzasno losa izrada

Black Dragon 16.08.2003. 01:02

Zato treba čekati službeno proširenje:D Meni i frendu je 1.4 ProGen sa C&Com 1.5 radio skoro bez missmatcha (jednom u 10 partija) ali opet čovjeka iznervira. Ovaj 1.5 sa Patchom 1.6 svako malo pukne, grrrrrrr:fuming: , a lijepo su rekli kako su si dali truda da toga ne bude, izgleda da se nisu dosta trudili. Mada u solo play-u ide bez greške. Valjda će ovaj službeni raditi bez greške ...

msvrtan 16.08.2003. 01:41

da ja sam stavio progen 1.5 s patchem 1.6..i pukne cim stavis updejt na neku jedinicu koje originalni cnc nema...a skirmish nema problema...

msvrtan 16.08.2003. 01:48

sad sam detaljno pogledao ovaj buduci add-on i moram reci jednu stvar..SUXXXXXXX...naime gla ce nakon njega biti los...dosad su bili malo losiji od amera i kineza ali sad ce biti puno losiji..

greg SE 16.08.2003. 10:18

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
sad sam detaljno pogledao ovaj buduci add-on i moram reci jednu stvar..SUXXXXXXX...naime gla ce nakon njega biti los...dosad su bili malo losiji od amera i kineza ali sad ce biti puno losiji..
di ti zivis???GLA je najbolji u cijeloj igri....mozda se u pocetku cini da su malo zakinuti ali imaju gomilu prednosti, pogotovo pred amerima........
nema do dobrog starog ruskog oruzija u rukama islamskih ekstremista :D

msvrtan 16.08.2003. 13:44

Citiraj:

Originally posted by greg SE
di ti zivis???GLA je najbolji u cijeloj igri....mozda se u pocetku cini da su malo zakinuti ali imaju gomilu prednosti, pogotovo pred amerima........
nema do dobrog starog ruskog oruzija u rukama islamskih ekstremista :D

ameri su mi najdrazi..pa gla pa kinezi...

gla ima problem sto moras nastampati gro jedinica da bi ikome mogao prijetiti...ja u lanu uglavnom igram dve ili tri karte...i to vece s puno risursa...tako da tamo gla gubi...jer su jeftini s ok jedinicama ali ih treba nastampati...kinez nastampa 9 overlorda a ja moram 2 il 3 puta vise marodera...p tek nakon pol sata igranja boli prst...

gla nema avijaciju...znaci nema snikatek avionom...

Black Dragon 16.08.2003. 16:59

Ja uopće ne igram sa GLA, čak nisam niti solo kampanju započeo s njima:D Ne znam, čine mi se bezveze za igrati mada me udaviše ljudi koji igraju s njima. Obično igram kao USA i teško mi je protiv GLA u startu kada netko igra s njima. Što se čini dodatka od EA, meni se onaj borneni bus čini opak, ima kotače dok ga ne izrokaš, a onda postaje bunker:D Najviše me zanima onaj helić koji će dobiti mali žuti, piše da će biti overlord na nebu:D

greg SE 16.08.2003. 17:06

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
ameri su mi najdrazi..pa gla pa kinezi...

gla ima problem sto moras nastampati gro jedinica da bi ikome mogao prijetiti...ja u lanu uglavnom igram dve ili tri karte...i to vece s puno risursa...tako da tamo gla gubi...jer su jeftini s ok jedinicama ali ih treba nastampati...kinez nastampa 9 overlorda a ja moram 2 il 3 puta vise marodera...p tek nakon pol sata igranja boli prst...

gla nema avijaciju...znaci nema snikatek avionom...

po meni s amerima igraju picke koje neznaju nista drugo nego nastancati gro aviona......
a overlordi su ranjivi i vis enego sto mislis protiv GLAa.....
nacucio sam mnoge pameti koji su mi dosli s njima prijetiti :D

msvrtan 16.08.2003. 17:34

Citiraj:

Originally posted by greg SE
po meni s amerima igraju picke koje neznaju nista drugo nego nastancati gro aviona......
a overlordi su ranjivi i vis enego sto mislis protiv GLAa.....
nacucio sam mnoge pameti koji su mi dosli s njima prijetiti :D

1) ne stancam gro aviona...ima taktika koja protiv gla jako pali...nezelim je odavati ali uzasno zivcira ljude...

2)ovelordovi pate od gla rocket buggya i scuda..

3) po meni su svi jednaki...samo ih se treba uigrati...naime ja dugo vec igram amere i prosli put kad sam nabavcio gla sam nadrapao..i to samo zato sto nisam uigran s njima...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16.