|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
divx na dvd
Ako je dozvoljeno napisat ovo sto cu napisat onda ok, a ako nije onda sori, zbrisi ga odmah!?! Ovako, imam nekih 5 filmica u divix formatu koje bih stavio na 1 dvd, pa me zanima kako da ih stavim a da imam i menu na njemu???neki programčic ili neka caka u neru???thanks:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nabavi program tj. dodatak Neri, zove se Nero Vision. S njim mozes raditi menije i jos druge stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo je zapravo gagi napisao za mene! Ovakva je stvar, meni je potrebno da ti filmici kada ih stavim na taj dvd sa menijem ali da ostanu oni divx a koliko mi se cini nero vision ih odmah prebacuje u dvd format. Znaci zelim dobiti dvd na koji cu staviti 5 divx filmova a da ima meni na pocetku da mogu odabrat koji film želim gledat,ali da su filmovi u divx formatu!
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Znam sa mogu svaki film sa titlom bacit u svoj folder i naprasit na dvd nego sam mislio bas kako je pogi rekao. @blablu Ej nemoj zafrkavat moj je ipak malo zesci igrac: goood : Al nisam te skuzio kako si ti radio?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam stvari snimljene s tv karticom kodirao u divx, pa sam onda te sve divx-e pobacao u nero vision i išao izraditi meni-e i DVD, lijepo pustiš onda par sati da se komp muči |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|