PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   divx na dvd (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=55783)

Gagi 28.12.2006. 21:33

divx na dvd

Ako je dozvoljeno napisat ovo sto cu napisat onda ok, a ako nije onda sori, zbrisi ga odmah!?!

Ovako, imam nekih 5 filmica u divix formatu koje bih stavio na 1 dvd, pa me zanima kako da ih stavim a da imam i menu na njemu???neki programčic ili neka caka u neru???thanks:burn:

West 28.12.2006. 21:41

Nabavi program tj. dodatak Neri, zove se Nero Vision.
S njim mozes raditi menije i jos druge stvari.

svaboxxl 29.12.2006. 03:02

Ovo je zapravo gagi napisao za mene! Ovakva je stvar, meni je potrebno da ti filmici kada ih stavim na taj dvd sa menijem ali da ostanu oni divx a koliko mi se cini nero vision ih odmah prebacuje u dvd format. Znaci zelim dobiti dvd na koji cu staviti 5 divx filmova a da ima meni na pocetku da mogu odabrat koji film želim gledat,ali da su filmovi u divx formatu!

pogi 29.12.2006. 10:09

Citiraj:

Autor svaboxxl (Post 605740)
Ovo je zapravo gagi napisao za mene! Ovakva je stvar, meni je potrebno da ti filmici kada ih stavim na taj dvd sa menijem ali da ostanu oni divx a koliko mi se cini nero vision ih odmah prebacuje u dvd format. Znaci zelim dobiti dvd na koji cu staviti 5 divx filmova a da ima meni na pocetku da mogu odabrat koji film želim gledat,ali da su filmovi u divx formatu!

AFAIK to je nemoguće (na standalone DVD/divx playerima). Nešto je Divx6 najavljivao mogućnost izrade menija, ali neznam kako je to završilo

svaboxxl 29.12.2006. 12:32

A bezveze, thx pogi

drago35 29.12.2006. 13:46

Citiraj:

Autor svaboxxl (Post 605917)
A bezveze, thx pogi

Staviš svaki film u svoj folder s titlovima u Divx formatu i to je to..........

pogi 29.12.2006. 14:33

Citiraj:

Autor drago35 (Post 605979)
Staviš svaki film u svoj folder s titlovima u Divx formatu i to je to..........

Ako pod time mislis na meni od samog DVD playera.... definitivno da. svaboxxl je htio menije kao na DVD autoriziranom mpeg2

Buger 29.12.2006. 14:33

Citiraj:

Autor svaboxxl (Post 605740)

svejedno, ja sam tako radio, tako ih stane više, samo nero vision i izradi meni, više ti filmova tako stane, inače vidim da imaš sličan komp kao i ja, pa onda uživaj :D dok to budeš radio

svaboxxl 29.12.2006. 17:40

Znam sa mogu svaki film sa titlom bacit u svoj folder i naprasit na dvd nego sam mislio bas kako je pogi rekao.
@blablu
Ej nemoj zafrkavat moj je ipak malo zesci igrac: goood :
Al nisam te skuzio kako si ti radio?

Buger 29.12.2006. 19:46

ja sam stvari snimljene s tv karticom kodirao u divx, pa sam onda te sve divx-e pobacao u nero vision i išao izraditi meni-e i DVD, lijepo pustiš onda par sati da se komp muči

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21.