|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Molim vas dajte preporuke za lcd
Ovako propala mi je kupnja 971p u borgu jer je cjena preko noci narasla za 250kn sto DEBELO premasuje moj budzet. E ovako na raspolaganju je 2800kn cash imam ih u dzepu. Monitor ocu 19" ili vise ![]() Stoga vas molim da mi pomognete i ni sami neznate kako sam lud vise ....
Zadnje izmijenjeno od: Codiac. 22.12.2006. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi 931bf OT: kako si ti mislio kupiti 971p sa 2500kn?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
|
971p je kostao oko 2900kn a sada se cjena promjenila na 3200 a to mi je uber previse i ovih 2900 sam navukao jedva a sada gledam neku zlatnu sredinu
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a fakat ne znam, baci oko na Gabreov thread o Xeroxu, tamo ima dosta toga napisano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj kakve su cijene 970P, to je više-manje isti monitor kao 971 (što se tiče matrice), ali mu je dizajn funkcionalniji, iako nisam siguran da li ima crna verzija.
![]() |
#7 |
bycod
|
a da nije crn nema dvi ima zvucnike ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Prvo Fujitsu L22-1W Je Crn samo mu je Postolje metalic srebreno i mala lajsnica u okviru nosača fronte i bogamu kad ga ugasiš je crn kao ugljen ja ga imam i sada ga gledam pa valjda znam koje je boje zvučnici su iza monitora ugrađeni u sami monitor samo nemoj uštekat kabel i to je to.Monitor bez zvučnika ili ga rastaviš i iščupaš zvučnike mali su samo 1-2 cm u promjeru. A ako ti smeta boja postolja(Ovalni krug 30x20 cm) samo ga ne staviš i zavidaš direktno na stol ili zid gotovo.ili uzmeš lak sprej i opituraš u crno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
You'll Never Walk Alone
|
mozda bu te zanimalo ovak nesto,bez obzira kaj zvucnike ima mozda promijenis misljenje ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.319.018 ili ovak nekaj,ima sve kaj trazis ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=100.319.044
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 23.12.2006. u 02:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kak ne kuzite da covjek nece farbat monotiro i da oce crni. Takodjer nece zvucnike I oce DVI. Potpuno ga razumijem, jer i ja sam imao iste kriterije pri kupnji. Znaci kad nesto kupuje zna sto hoce. BF 931 my vote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kad sam ja kupoval mon. razmisljl sam o filipzu 190p7es i o zamzungu 931bf. Uzeo sam ovog drugog, jer mi je limit bio na nekih 2300, koliko sam ga i platil, a da sam mogao nategnuti jos 500 uzeo bih ovog filipza, makar nije crn, a i meni je relativno vazan izgled. Filipz ima pivot, p-mva matricu ..., kaj po mojemu cini najisplativiju kupnju.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
bycod
|
Citiraj:
e rista tocno si pogodio dosao sam u links i izabirao sam izmedju ta dva ali posto sam imao jednu pogodnost da pregledam 931 od bad pixela uzeo sam 931. Kagjes sta da ti kazem stari 2900 mi je bilo puno 3200 mi je bilo puuuno previse dati za monitor ***iga ali takva je bila situacija vjeruj mi nitko nebi bio zadovoljniji od mene da sam uzeo 971p ali greda... uzeo sam 931 bf zasada sam super zadovoljan mrtvih nema svjetlecih nema da kucnem od drvo nadam se da ih nece ni biti.... ja sam ga platio 2200kn i mislim da za tu lovu NEMA bolji. monitor je CRN ima DVI i VGA znaci mogu spojiti dva kompa i NEMA zvucnike znaci dobio sam sve sto sam htio plus ima 2ms probao sam quake world (za one koji nisu upuceni najbrzi FPS ikada napravljen i od ghostinga ni G ono NEMA ga ![]() I jedino sto su meni svi lcdi presvijetli tako je i ovaj imam osjecaj koda sam u solariju ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
You'll Never Walk Alone
|
aj napokon da si kupio neki lcd vec sam mislio da ces u bolnici zavrsiti zbog stresa oko odabira monitora ![]()
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#18 |
You'll Never Walk Alone
|
hehe vidim da je izgubljen bio previse,sad opet neces moci o ozbiljnim temama snjim kad ce visit za monitorom,a i vidim da je i quake u igri opet ![]()
![]() |
#19 |
bycod
|
a gle samo se vi za***avajte ![]() ![]() ![]() tako da trk na drugi topic i da vas vidim sto se mene tice ovaj moze i pod lock ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
4 godine? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#22 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
joj, nadobudna mladost... ako sam ja mogo 5-6 godina na 17" crt koji je iskreno smece bio raditi, i sad se prebacio na lcd, te najmanje dok istekne garancija ja se ne micem s njega... a to je 3god, zasto covjek ne bi bio 4 godine na jednom monitoru ako mu se svidja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|