|
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nemoj igrat. ako ti je život mio... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
radije kupi Guild Wars: Nightfall, ili zadnji album od Deathspell Omega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
gothic III, neverwinter nights 2, TES IV - oblivon sve fenomenalni single playeri koji garantiraju bar tjedan ili više igranja bez dodatnih troškova za net
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
odlican bend, cisti avantgardni BM, ili ako nisi vec poslusaj si i Anaal Nathrahk - Eschaton |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo ja ti mogu reci da sam se i sam premisljao glede wowa ALI ja nemogu igrati igru koja mi se ama bas nimalo nesvidja tako da sam odustao, E sada nabavio sam sve sezone dosja x i deep space 9 i sada to gledam u iscekivanju neke bolje igre ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
gle, ne kupuj to govance. fino guild wars(ko ja ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nemoj ni počinjat, ja igrao 6 mjeseci i na kraju prodao account, žali bože utrošenog vremena i para. sad nebi vise igrao ni da mi neko kupi igru i placa pretplatu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Igrao sam na PVT... Bio sam opčinjen igrom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pogledaj EVE online. To bi ti se moglo svidjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
E da si mi prije rekao, uzeo bi ti original u italiji za 2 Eura (možeš igrat 14 dana 4 free)
![]() |
#15 |
mrzi zimu
|
@ trpi - ne slazem se...ja npr mogu skroz normalno balansirat RL i wow...nije da sam izgubila prijatelje, da ne idem nikud van, da se igram 6 sati dnevno i da ne znam ni za sto drugo osim za wow... ...tako da nije istina da su svi ljudi koji igraju wow promasenii slucajevi koji si zabriju i zaborave sve drugo osim wowa... in fact, znam puno ljudi koji su kao ja...znam i onih koji su otisli u krajnost, naravno, ima i takvih, ali nije da smo svi takvi...
![]() |
#16 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Imaš taj 14 days free u algoritmu za 15ak kn i u crovortexu. Ako već imaš para na bacanje rađe si kupi neki c2d i neku grafu novije generacije ![]() @ Sniper igra radi na 32mb grafe frend mi je oko godinu igrao na takvom kompu
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja osobno spušio tri frenda,svi redom lv60 i hrpa epica na njima,i jedno 200g svaki minimalno..postaneš malo geek,nije istina da ne..zato sam ja fino lv23,a oni su otišli blago rečeno u 3pm..210kn svaka 2 mjeseca i ne bi bio toliki problem..da su ostali social..što baš i nisu.. WoW ti je po meni najbolja mmorpg igra za PC,stvarno ono,prezabavna i zarazna..ali morat ćeš se dobrano dozirati..2,3h max maxova dnevno..a i to ako stigneš..: cheers2 : cheers2 Samo,znaš..malo to i je skup sport..6x210kn ti je godišnja recimo u bonovima gledano pretplata..za te nofce pak ili se obučeš,ili kupiš jedan odličan komad HW tipa X1950pro od Vranoge,ili iz dućana..ima i u Eurotradeu Club3D za 1300tinjak kn..tako da..sam odluči.. Dugoročno se ne isplati..jer ćeš ostaviti brdo para..stvarno hrpu,a za ništa..da bi bio u nekom tamo WoW-u lv 60...vaaaaauuu..i ne znam,imao epic-e...ovisi..sam razmisli.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
mrzi zimu
|
...a placat tv pretplatu i kabelsku nije bacanje novaca za koje bi se mogao dobro obuci i kupiti komad hardwarea? kao sto rekoh...ja zanm puno ljudi koji igraju wow i uz njega imaju normalan zivot...ja sam jedna od njih ![]() i da, prije wowa je bilo nesto drugo...tipa cs i cd online...i hrpa single playera ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 18.12.2006. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne gledam TV,osim sporta..sorry..: lol2 : ![]() Ma nismo se razumijeli,igram i ja WoW,nemam ništa protiv toga..ali da ima luđaka...a ne nema..zato nemoj opravdavati druge,ako i ti sama kako kažeš - nisi postala freak... Ne možeš tražiti opravdanje tipa pa plaćaju se i gluplje stvari od WoWa..pa tako mogu dati i primjer,plaće se i heroin i kokain, i tko zna koja druga droga..pa završiš lud kao nakon 2g igranja WoW-a..ne svi,ali ja kad ih osobno znam trojicu..od kojih 2 najbolja frenda..onda tu nema opravdanja..doslovno čekati s faxa da dođe šta prije doma i spoji se...ma mislim..žalosno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam isto svjedok takvih situacija... za dvojicu ljudi misle da su se preselili... tužno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
besplatan je dl-as klijent i peres ako ti sta nije jasno cimni me na icq .
![]() |
![]() |
#25 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ako želiš postati Paske igraj WoW, ako ne igraj Oblivion ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() isto sam bio svjedokom slucajeva u kojim su neki moji frendovi jednostavno pustili korijenje pred kompom...pa igraju po 4-5 h i vise cod-a i wow-a dnevno...skoro ne izlaze van iz kuce osim u skolu...cak subotom navecer se doma igraju... Zadnje izmijenjeno od: Ph03n1x. 18.12.2006. u 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Rekoh Paske ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Zanima me sljedeća stvar, recimo kupim sutra igru ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Molim samo ne mješati TV pretplatu koja je zakonski obvezujući porez na TV prijemnik sa pretplatom na WoW (koji je dranje narkom... ovaj... pardon igrača). Platiti 1400 kuna da bi igrao igru godinu dana (ili 2600 kn za 2.g.); užas i katastrofa.... ali hej, koga veseli... ma samo naprijed... To me podsjeća na ono što su Filmski studiji zamislili kao DivX [koji je preuzeo ime isprdavanja radi]... kupiš film na DVD-u i smiješ ga jednom pogledati, svako dodatno gledanje plaćaš posebno... odlična im fora... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|