Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Case Modding
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.12.2006., 20:10   #1
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Red face Wooden Case Build

Evo konačno sam uhvatio vremena i poslikao kućište koje sam napravio prije više od mjesec dana.
Zamisao mi je bila napraviti što tiše kućište, a opet da ima pristojan propuh i naravno niske temperature. Kućište sam radio sam, osim držača za matičnu, HDD, floppy, i DVD-RW koje sam izrezao iz starog kućišta. Sve sam obložio sa akustičnom spužvom, tamo gdje sam mogao jer spužva je ipak dosta debela pa zato nisam mogao staviti na vrata/gornju plohu. Htio sam postići da svaka vruća komponenta ima vlastiti dovod hladnog zraka i ispuh. Ventilatori korišteni su 120mm GlacialTechovi Silent Eagle koji po specifikacijama proizvode na 12V 19dB. Svi ventilatori su smanjeni na minimum preko zalmana ZM-MFC1.
Dakle da krenemo redom s lijeva na desno:

Lijevi vent upuhuje i piri preko 2 Maxtora koji su ispod flopija, te ulazi u donji upuh na napajanju i izlazi na ispuhu napajanja iz kućišta. Evo tu se isto vidi i moj prvi za*** jer mi je 20-pinski konektor prekratak te sam ga ostavio da slobodno stoji. Prevrnuti se neće jer ga gornja ploha drži i utiskuje u spužvu ispod tako da se nemiće. Uglavnom mislim da ne bude problema kada se kupi bolje napajanje siguran sam da imaju duži kabel.
Rezultat hlađenja = 29 °C HDDovi.

Srednji vent upuhuje i piri do grafe i chipseta. Gornji lijevi vent na gornjoj plohi je u teoriji trebao izbacivati topli zrak od grafičke i chipseta van kućišta, ali se u praksi pokazao beskorisnim, jer je „krao“ upuhani zrak, a topli nije stigao izaći van jer bi ga vf900 ponovno usisao, te je podizao temperature grafe. Stoga sada stoji ugašen. Nije mi žao što sam izbušio rupe jer ipak tu toplina izlazi van, ali sporije nego što je to gornji vent radio.
Rezultat = 39 °C grafa, VF900 na 5V, Load isto na 5V ne prelazi 45 °C.

Desni ventilator upuhuje i daje hladni zrak kuleru za proc te gornji desni vent ispuhuje topli zrak od kulera i okolnih kondenzatora van. Tu se ponovno događa ista stvar kao i s prethodnim ventom tako da je i on ugašen. Ako stavim ruku iznad njega osjeti se kako struji zrak. U budućnosti planiram kupiti sonic tower te ga ostaviti pasivnog i budući da će od ST do gornje plohe ostati oko 5 mm ne sumnjam da će konačno imati svrhu. Što se tiče gornjeg lijevog venta njega planiram skinuti i namontirati ga na desnu stranu kućišta (nakon što izbušim rupu naravno) kao ispuh, tako da ću i taj vent iskoristiti.
Rezultat = CPU (sa uključenim C'n'Q) 31 °C, load 38°C

I za kraj da još kažem da konfa nije oveklokana, glasnoća ne bi trebala biti preko 18 dB (u idle) zbog zalmana vf900 koji proizvodi toliko buke na 5V, za HDD ne znam je nisam našao u spec kolika mu je glasnoća. U loadu je najglasnija komponenta stock kuler na procu i zalman vf900 ako ga stavim na 12V. Sve u svemu zadovoljan sam ali sam ljut jer još nije gotova, a radio sam je nešto manje od 2 tjedna. Stukao sam oko 600kn ne računajući na staru kantu iz koje sam izvadio držače.
Popis materijala:
- 4x drvena ploča 90x60 (ako se dobro sjećam dimenzija)
- Kutiju dugih i kutiju kratkih šarafa
- 5x GlacialTechova 120mm
- Držače komponenti iz stare kante
- I naravno neizostavni drvofix

Komentare, pitanja i prijedloge molim
raf je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2006., 20:15   #2
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Baš ti je super kištra
Ne bi bilo loše kad bi ju još obojao, stavio fan grillove na ventove i malo sredio kablovinje.
Ali i ovako zaslužuje pivkana

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.12.2006., 20:25   #3
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
lijepo... nego jel to napajanje učvršćeno?

malo "dotegnit" kablove, fan grilove i obojat sve. Onda bi bilo odlično
Staro 14.12.2006., 20:45   #4
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
HMMM, nagodinu radim nešto ovako 100%!!!

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2006., 20:49   #5
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Obojati neću jer kao što sam rekao trebam još jednu rupu zbušit, i tek kada budem siguran da su svi radovi izvana gotovi ću ga obojat.

Grozim se fangrilova jer se vidi prasina kada se nahvata, a neda mi se svako malo čistit, a dok se fan vrti prasina na njemu se nevidi, a kako ga negasim necu to vidit sve dok se dosta ne nahvata a onda jednom svako toliko nije problem.

Kablovinje necu jos sredivat jer planiram kupit napajanje za bozic s duzim kablom kupit pa da neradim 2x isti posao. Jos mozda bude i modularno, pa nebude ni potrebe.

&smartguy procitaj malo bolje
Citiraj:
Evo tu se isto vidi i moj prvi za*** jer mi je 20-pinski konektor prekratak te sam ga ostavio da slobodno stoji. Prevrnuti se neće jer ga gornja ploha drži i utiskuje u spužvu ispod tako da se nemiće. Uglavnom mislim da ne bude problema kada se kupi bolje napajanje siguran sam da imaju duži kabel.
Staro 14.12.2006., 20:59   #6
MpNi6g3R
Guest

Datum registracije: Nov 2006
Dobar posao
još kad sve sredis dobro ce izgledati
Bravo
MpNi6g3R je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2006., 21:51   #7
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
fino izgleda za rad
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2006., 22:07   #8
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
Obojati neću jer kao što sam rekao trebam još jednu rupu zbušit, i tek kada budem siguran da su svi radovi izvana gotovi ću ga obojat.

Grozim se fangrilova jer se vidi prasina kada se nahvata, a neda mi se svako malo čistit, a dok se fan vrti prasina na njemu se nevidi, a kako ga negasim necu to vidit sve dok se dosta ne nahvata a onda jednom svako toliko nije problem.

Kablovinje necu jos sredivat jer planiram kupit napajanje za bozic s duzim kablom kupit pa da neradim 2x isti posao. Jos mozda bude i modularno, pa nebude ni potrebe.

&smartguy procitaj malo bolje
čita sam početak a ostalo sam predpostavio : goood :
Staro 14.12.2006., 23:44   #9
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Petica za trud.
Ali...
Sad malo i kritike:
Kad već radiš custom case, moraš dobro prije izmozgati i staviti na papir. Akustična spužva je mogla pokrit sve stranice kućišta iznutra ali nije. Jer si krivo izračunao dimenzije. Drukčiji raspored komponenti mogao je smanjiti komp u širinu, malo povećati u visinu i kablovi ti nebi bili prekratki (btw, kablovinje je katastrofa). Mijenjanje solidnog napajanja radi kratkih kablova je bezveze. I mislim da bi ti jedan vent za isis bio sasvim dovoljan. Evo kak sam ja to zamislio. S tim da bi čak možda i vent za isis stavio sa stražnje strane. Zamisao sa čak 8 ventova (5x120, proc, 2 na napajanju) u kućištu ne može uroditi tišinom. Na grafi je zalman pa nju ne računam.

OT; Gledam ti sig malo, kak ti jedna mema može radit na 466 a druga na 333?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 02:16   #10
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Petica za trud.
Ali...
Sad malo i kritike:
Kad već radiš custom case, moraš dobro prije izmozgati i staviti na papir. Akustična spužva je mogla pokrit sve stranice kućišta iznutra ali nije. Jer si krivo izračunao dimenzije. Drukčiji raspored komponenti mogao je smanjiti komp u širinu, malo povećati u visinu i kablovi ti nebi bili prekratki (btw, kablovinje je katastrofa). Mijenjanje solidnog napajanja radi kratkih kablova je bezveze. I mislim da bi ti jedan vent za isis bio sasvim dovoljan. Evo kak sam ja to zamislio. S tim da bi čak možda i vent za isis stavio sa stražnje strane. Zamisao sa čak 8 ventova (5x120, proc, 2 na napajanju) u kućištu ne može uroditi tišinom. Na grafi je zalman pa nju ne računam.

OT; Gledam ti sig malo, kak ti jedna mema može radit na 466 a druga na 333?
A znam. Stvarno trebao sam staviti na papir, ali kada sam kupovao ploče, sad nisam siguran da su to gore navedene dimenzije, bile su dosta skupe, a 15cm veća ploča je koštala 40% više, znam totalno nelogično, al šta ćeš. Nisam htio pljunuti silne pare, da ne bi bilo poslije mogao sam za te novce kupiti neko fensi kućište i uštediti si 2 tjedna posla i prljavog stana.
Tako da je to drvo bilo ajmo reć best buy. Donja ploha uopće nije rezana kao ni gornja (osim one 2 rupe za ventove, ali dimenzije su iste) kako bih izbjegao probleme s dimenzijama, tj da ne bih morao rezati, pa onda paziti da druga ploha odgovara, itd.
Akustična spužva je i trebala pokriti svaki dio kućišta, konkretno problem je što nije moguće staviti je na unutarnju stranu gornje plohe, a to sam shvatio da se ne isplati stavljati jer kada se zatvori ostane 1cm do DVD-a, 1mm do napajanja, 2cm do flopija i nakraju skontaš da bi u biti trebao staviti samo par traka koje bi popunjavale prostor između gore navedenih uređaja, što bi IMO bilo ružno i nebi imalo previše svrhe. Znam da je trebalo ali hebiga.
Raspored komponenti mi je točno onako kako sam htio iako bi se moglo srezati oko 5 cm u širini, ali htio zadržati dimenzije kako bi imao manje posla i kako bi krajevi i spojišta ploha bili što uredniji.
Napajanje ne planiram mjenjati, jer ide skup sa ovim sadašnjim komponentama u HTPC, a dolazi nadam se novi komp skoro
Ovo za jedan vent se slažem to sam i napisao, jedino još nisam siguran dali na napravim jos jednu rupu i vent sa desne bocne strane(ugl napisah gore).
Ovo kako si si zamislio sam si i ja mislio na početku zamislio samo što bi dosta prostora bilo neiskorišteno konkretno
a u cilju mi je bilo da zrak uđe i što prije izađe, dok bi se u tvom slučaj ipak duže zadržalo, a iskreno onda bi doslovno izgledalo kao kutija, ovak makar malo lici na onaj polegnuti sistem kućišta (neznam kak se zove, al suprotno od towera)
Što se tiče tišine, ja sam zadovoljan, i stvarno ako ideš zbrajat u teoriji vjerujem da MORA biti ispod 19 dB što je tiše od većine kompova na forumu (valjd , frend mi donio della optiplexa nekog i stvarno je ovo moje melem za uši)
i konacno OT: da imaš pravo zahebao san stvarno uglavnom jedna mem podrzava 466 a druga 333, pa onda naravno da i rade na 333, ali kad sam si radio sig odlucio sam one fensi buttone stavit pa sam se dosta s time zahebavao i jednostavno mi promaklo. Thx sto si ukazao na to, idem sad ispravit.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.12.2006., 02:44   #11
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
svidja mi se,za ideju i trud : cheers2

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 07:49   #12
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
A
Ovo kako si si zamislio sam si i ja mislio na početku zamislio samo što bi dosta prostora bilo neiskorišteno konkretno
a u cilju mi je bilo da zrak uđe i što prije izađe, dok bi se u tvom slučaj ipak duže zadržalo
Pa ne znam baš za neiskorištetnost prostora. Lijevi vent puše prek hardova - napajanje izvlači zrak. Desni vent pustiš da puše prek ploče a stražnji izvlači. Dakle, kućište bi moglo bit kompaktnije, s bolje iskorištenim prostorom.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 15.12.2006., 12:55   #13
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Dakle ti mislis da komp bude sirok malo vise od maticne?
Ako je tako onda da, ne bi bio neiskoristen prostor. Ali onda bi topli zrak od hardova isao na grafu i na PCI komponente koje bi taj zrak dodatno grijale te bi to onda napajanje upuhalo sebi i potom van kucista.
Tada ne bi kućište bilo onakvo kakvo sam htio, a to je da svaka komponenta (koja se dosta grije) ima svoj upuh i ispuh. Izuzev hardova koji se negriju toliko pa je zrak jos dovoljno hladan za napajanje, te ventovi u napajanju mogu biti na minimumu ko sad.
No dobro nema ni veze sada, toliku doradu ipak sad nemogu napraviti Eventualno bi trebalo -POP-u savjetovat ako misli on radit nagodinu.
A ti ako oces mozes doci pa ga cuti kako radi, pa da vidimo jel stvarno tiho , jer eto ja nemogu mjeriti dB, ako neko ima uredaj nek se javi pa da izmjerimo, objektivno jel.
Staro 15.12.2006., 16:06   #14
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
good job man
Staro 15.12.2006., 16:25   #15
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

pa kak bi topli zrak od hardova išao na grafu ak napajanje izvlači taj zrak van? ak te već toliko frka, možeš jednom daskom fizički odijelit lijevu i desnu stranu. lijevo napajanje, flopi i hardovi, desno matična, zalman i prža.

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 15.12.2006., 17:51   #16
shobru
Premium

Datum registracije: Sep 2006
bas je cool kuciste kolok ti je trebalo, od ideje do realizacije?
shobru je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2006., 18:30   #17
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Citiraj:
...a radio sam je nešto manje od 2 tjedna.
čitaj malo

Asrock FM2A78M-DG3+
Palit GTX 460
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Staro 18.12.2006., 23:51   #18
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
hej raf bi li mogao baciti recenziju ovog zalmanovog frontpanela malo ovdje
mat je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2007., 22:49   #19
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Cool

evo danas instalirao ninju, pa sam odmah zamijenio i NB heatsink, te sam odlucio srediti kablovinje. Temperature su znacajno nize, uz napomenu da ninja radi pasivno, tj. prednji vent na kucistu baca zrak iz daljine prema ninji cca 15-20cm.
Pa evo temperatura...
stock
load
51 C svi ventovi na max (ukljucujuci i onaj na CPU)
idle
34 c svi ventovi na min (ukljucujuci i onaj na CPU)

Ninja bez ikakvog venta na sebi
Load
48 c svi ventovi min
40 c svi ventovi na max
idle
30 c svi ventovi min
27 c svi ventovi na max

Sobna temp 22 C

I evo malo slikica : goood :
Kako izgleda to sve prije stavljanja u kuciste

A ako se netko pita zast je zalman zarotiran lagano

Te sve uredno u kucistu

Zadnje izmijenjeno od: raf. 15.02.2007. u 23:05.
Staro 16.02.2007., 02:17   #20
Damarko
Premium

Damarko's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
nice work

svida mi se kucste al si bezveze placao daske. . trebao si otic na gradiliste i zamolit radike da ti daju malo dasaka i tako bi ustedio pare. . al sve u svemi. . ok rad . .
Damarko je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 10:27   #21
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Puno truda u svakom slucaju.
Spremam se na nekaj takvoga.
Vec sam nabavil neka 2 stara kucista i secirao ih.
Inace zbog dimenzija mislim uzeti sperplocu, ali me jos uvijek muce neke sitnice.
Btw mozda bi bilo bolje da si ove gornje ventove ukinuo i stavio jedan iza coolera od proc, pa bi na kutiji mogao stajati monitor.
: goood :
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 12:20   #22
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Btw mozda bi bilo bolje da si ove gornje ventove ukinuo i stavio jedan iza coolera od proc, pa bi na kutiji mogao stajati monitor.
: goood :
Ne bi moglo iz vise razloga. 1. nema mjesta za vent straga (zahebao sam se), 2. Monitor neplaniram stavljati na kuciste jer svako malo ga otvaram i onda bi morao micati monitor. 3. stol mi je preuzak (baci oko na slike iz prvog posta) pa bi morao drzati tipkovnicu u krilu 4. ventovi bi mi bili pod nosom pa bi mi djelovali glasnije nego sto su sada i 5. sigurno bi gurnio prste u ventove

i BTW tko god da mi je dao reputaciju, neka napise nest kao komentar inace se rep ne broji: bonker :
Staro 16.02.2007., 15:37   #23
MetallicA
Premium
Moj komp

MetallicA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ohoho super si to sredio

reko si da bi trebalo biti tiho a sad ventovi mi bas tak ne izgledaju na kolko v rade ?
Staro 16.02.2007., 16:54   #24
Damarko
Premium

Damarko's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a zašto ti ne odeš na gradilište pa tražiš daske biseru, da li ti znaš što znači obrađena daska a što znači daska sa gradilišta?? : hitthewa

inače, super, ja takav xcase planiram radit već dugo, pa nikako vremena..

kad smo kod biserstva .. mislim da tebi taj tvoj plan nece ici tako dobro ako nisi cuo da i dasku sa gradilista mozes obradit tako da izgleda kao da je sad izasla iz furnira .. samo treba malkice truda . .

u ostalom ako nisi znao da se daske rade od drveta koje nije obradeno nikako nego raste iz zemlje pa se iz njega opet uspije dobit super materijal onda stvarno mislim da bi se trebao primit neceg drugog a ne izrade takvog kucista ..

al eto . . nisam ovdje da bi se prepirao nego da bi trazio pomoc kad mi zatreba od ljudi koji znaju i isto tako dao pomoc kad nekome zatreba ako ja nesto znam. .

eto . . NHF
Damarko je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 17:05   #25
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

vidi, nemam pojma na koliko rade. Spojeni su na zalmanov potenciometar, ali ne na prekidace. I ti su smanjeni na minimum, da pogadam rekao bih 5v. Uglavnom cijeli komp je tisi od laptopa dok mu vent na procu lagano srota, barem po mom subjektivnom misljenju.
Rekao sam vec ako netko ima dB metar da se zaleti do mene pa da izmjerimo.
Staro 16.02.2007., 17:12   #26
amd freak
Guest
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Lijepa škatula ....sad su temp.okey...ofarbaj i bit češ supač!
amd freak je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2007., 18:59   #27
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

ma najdraze mi je sto vise nemoram paziti jesam pojacao ventove kada se idem igrati ili kada on sam u pozadini pocne neki tuki raditi pa se pocne grijati...
Staro 18.02.2007., 14:52   #28
Alen43
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Nice some!!!! Počet će i generacija drvenih case-ova. Ajmo u šumu po drva....
Alen43 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2007., 15:29   #29
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@ Damarko i Gabre
Momci, molim Vas da to riješite na PM. Ovo je raf-in topic, potrudio se napravit drveni case, poslikao ga za nas...Nemojte ga usrat.

EDIT:
Fala Gabre

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.02.2007. u 17:46.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2007., 16:58   #30
MatNinja
Ninja WarChief!

MatNinja's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Kuciste ti je predobro, nego mogao si si kupiti ventilatore u boji mozda bi bolje izgledalo. Ali ti biras.
Ati Radeon 1950GT 256MB + Zalman VF900
HDD WD 80GB 7200rpm
Razer Tarantula + Logitech MX500
Samsung 206BW
MatNinja je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore