|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Šta mislite o moddingu ovom tehnikom? ![]() (inace moja malenkost se bavi time, pa ako je tko željan kakvih informacija, slobodno neka se ja vi na privat m.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako si profesionalac, može prehebeno ispast... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..imas neki link sa slikama..bilo bi interesantno.. .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
inace air brush i nije toliko cest na samim kucistima, ucestaliji je na autima, kacigama... i sl. Jedna od najboljih stranica na ovu tematiku definitvno je www.airbrush.com (odakle i je sljedeca slika), ima par studija i kod nas koji se time bave,i rade : nuts : svaka im cast jedna od meni najboljih izvedni na kucistima: ![]() ..iza ovakvog rada je nekoliko godina iskustva i brdo boja ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.12.2006. u 19:37. Razlog: Slika stavljena u thumb |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
Nice case |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dobro došao. ja bi rado vidio i neke tvoje radove, pa da se možda dogovorimo i za kakav deal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
slike su mi otisle kao i hard : baad : tako da... budem sad preko praznika svoju kantu napravio, cisto radi demonstracije : goood : ...ako si zainteresiran, dogovorimo se preko privat. m, da tu ne spamamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Požarart mislim da se zovu, negdje pred 3 godine im je frend odnesao kučište da mu oslikaju i za 200kn... Napravio mu je noćno nebo gore na cijelom kučištu i prednjica, paneli sve.. fenomenalno je bilo ispalo. Ali moja žena oslikava sa sprejom kučišta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|