|
![]() |
#1 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
HP, Dostava DO adrese (doslovno)
Prica ide ovako: Dogovorim sa Xanabisss-om kupnju grafe 9600pro i kazem da placam pouzecem. U cetvrtak otputujem u Zg, u petak se nadjem sa forumasima na Zderonjama i oko 20,00 otputujem za Umag. Dodjem doma oko 23,00 i vidi vraga, paketic stoji ispred vratiju uz jos dva-tri pisma?: stoopid Vidim da je paket iz Knina, otvorim ga kad grafa unutra uredno zapakirana, WTF? Kontaktiram Xanabisssa, on mi kaze "....Pa zatrazio sam placanje pouzecem...." : lol2 : Sto jos necemo dozivit od drage nam Hrvatske Poste! Naravno da sam danas uplatio iznos Xanabisssu, ali mislim si ima toliko nepostenih ljudi koji bi ovo iskoristili i javili da nis nije stiglo. Potvrde o preuzimanju nema, nis nije potpisano....eto toliko da se zna...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ROFLMAO LOL ![]() Strasno.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Idem ja tako naručit jednu 8800GTX pouzećem od nV-a neću bit doma pa ću je dobit uredno pred vrata ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
nevjerojatno!, nino ![]()
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Strašno....ja da sam na mjestu Xanabisss-a, ja bi išao tražit zašto mi nisu došle pare i gdje je paket i prijavit takovg neodgojenog mulca koji je to napravio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Eh, sad neznam koji je postar bio, dvojicu od njih poznam, pa im nebi zagorcavao zivot, a na kraju krajeva nije ni velika cifra u pitanju (250kn). Volio bi da se Xanabisss javi pa objasni na koji nacin je zatrazio placanje pouzecem i dali je uopce zatrazio. Provjeriti cu sutra u posti pa javim situaciju...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|