PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HP, Dostava DO adrese (doslovno) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54285)

nino 11.12.2006. 13:21

HP, Dostava DO adrese (doslovno)

Prica ide ovako:

Dogovorim sa Xanabisss-om kupnju grafe 9600pro i kazem da placam pouzecem.
U cetvrtak otputujem u Zg, u petak se nadjem sa forumasima na Zderonjama i oko 20,00 otputujem za Umag.

Dodjem doma oko 23,00 i vidi vraga, paketic stoji ispred vratiju uz jos dva-tri pisma?: stoopid

Vidim da je paket iz Knina, otvorim ga kad grafa unutra uredno zapakirana, WTF?

Kontaktiram Xanabisssa, on mi kaze "....Pa zatrazio sam placanje pouzecem...." : lol2 :

Sto jos necemo dozivit od drage nam Hrvatske Poste! Naravno da sam danas uplatio iznos Xanabisssu, ali mislim si ima toliko nepostenih ljudi koji bi ovo iskoristili i javili da nis nije stiglo. Potvrde o preuzimanju nema, nis nije potpisano....eto toliko da se zna...

Fleks 11.12.2006. 13:30

ROFLMAO LOL :D

Strasno.... :D :D :D

Isus 11.12.2006. 13:47

Citiraj:

Autor nino5 (Post 590171)
Prica ide ovako:

Dogovorim sa Xanabisss-om kupnju grafe 9600pro i kazem da placam pouzecem.
U cetvrtak otputujem u Zg, u petak se nadjem sa forumasima na Zderonjama i oko 20,00 otputujem za Umag.

Dodjem doma oko 23,00 i vidi vraga, paketic stoji ispred vratiju uz jos dva-tri pisma?: stoopid

Vidim da je paket iz Knina, otvorim ga kad grafa unutra uredno zapakirana, WTF?

Kontaktiram Xanabisssa, on mi kaze "....Pa zatrazio sam placanje pouzecem...." : lol2 :

Sto jos necemo dozivit od drage nam Hrvatske Poste! Naravno da sam danas uplatio iznos Xanabisssu, ali mislim si ima toliko nepostenih ljudi koji bi ovo iskoristili i javili da nis nije stiglo. Potvrde o preuzimanju nema, nis nije potpisano....eto toliko da se zna...

LOL, nevjerojatno.

Idem ja tako naručit jednu 8800GTX pouzećem od nV-a neću bit doma pa ću je dobit uredno pred vrata :D

bobe 11.12.2006. 13:50

nevjerojatno!, nino :beer: za poštenje, ovako bi svi trebali postupiti, a za HP jedan veeliki: baad :

buljo 11.12.2006. 13:51

Takve stvari bi se trebale stavit u novine, pričaju o nekoj Uniji sa predznakom E (za koju me zaboli neka stvar među nogama) a rade ovakve stvari..

Katastrofa..

nicko 11.12.2006. 14:06

Strašno....ja da sam na mjestu Xanabisss-a, ja bi išao tražit zašto mi nisu došle pare i gdje je paket i prijavit takovg neodgojenog mulca koji je to napravio...

Facelessone 11.12.2006. 16:15

Citiraj:

Autor nicko (Post 590209)
Strašno....ja da sam na mjestu Xanabisss-a, ja bi išao tražit zašto mi nisu došle pare i gdje je paket i prijavit takovg neodgojenog mulca koji je to napravio...

to i treba napravit

buljo 11.12.2006. 16:30

Nino dogovori se sa njim pa napravite malo reda, ako ništa za vaš gušt ;)

Ne bi oni tako radili da mi se češće ljudi jave tako..: Machineg

nino 11.12.2006. 16:44

Eh, sad neznam koji je postar bio, dvojicu od njih poznam, pa im nebi zagorcavao zivot, a na kraju krajeva nije ni velika cifra u pitanju (250kn). Volio bi da se Xanabisss javi pa objasni na koji nacin je zatrazio placanje pouzecem i dali je uopce zatrazio.

Provjeriti cu sutra u posti pa javim situaciju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35.