|
![]() |
#1 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Folder is not accessible
bok svima! sortirao sam si fileove na hardu, i kad sam zavrsio odjednom se javila poruka za foldere koje sam sortirao "folder is not accessible, access is denied"! problem sam djelomicno rijesio jer sam sharao cjeli hard,al mi je ostao problem jer su mi se neki folderi otkljucali a neki nisu!!! p.s. jel ce pomoc rusenje windoza, jer su mi poceli stekat jako jako... hvala veliko.....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
reinstaliranje windowsa ti nece pomoć, vezano za taj problem, a to sto su se usporili, probaj sa skeniranjem diska od strane virusa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Promijeni vlasništvo nad tim folderom: desni klik na njega -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
problem je kaj otvorim properties d foldera nema kartice security ( mozda jer imam home ediciju)??
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Isključi simple file sharing (Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing -> OK).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
domy os neznam ko te to naucio , al svaka mu cast, itebi jso veca legenda si !!! nesto sam petljo kak si mi opiso , s tim da meni kad sam iskljucio simple file sharing niej bilo ni jednog usera na onoj akrtici , odma je izbacio poruku da ja kao nemam pristuap tam , a lsam nekak uspio prckajuci po advenced ... sve u svemu , bravo!! nemam bas zelju izgunbit20 GB muzike , 20 gb filmova i osobne tekstove sve! legenda |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Gle, ako mi želiš zahvaliti, jednostavno klikni vagicu ispod nicka i daj mi reputaciju. ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|