![]() |
(riješeno) Folder is not accessible
bok svima! sortirao sam si fileove na hardu, i kad sam zavrsio odjednom se javila poruka za foldere koje sam sortirao "folder is not accessible, access is denied"! problem sam djelomicno rijesio jer sam sharao cjeli hard,al mi je ostao problem jer su mi se neki folderi otkljucali a neki nisu!!! p.s. jel ce pomoc rusenje windoza, jer su mi poceli stekat jako jako...
hvala veliko..... |
reinstaliranje windowsa ti nece pomoć, vezano za taj problem, a to sto su se usporili, probaj sa skeniranjem diska od strane virusa.
|
Promijeni vlasništvo nad tim folderom:
desni klik na njega -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK |
Citiraj:
problem je kaj otvorim properties d foldera nema kartice security ( mozda jer imam home ediciju)?? |
Isključi simple file sharing (Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing -> OK).
|
uspio sam! maknu sam home edciju i stavio profi! hvala puno
|
domy os neznam ko te to naucio , al svaka mu cast, itebi jso veca
legenda si !!! nesto sam petljo kak si mi opiso , s tim da meni kad sam iskljucio simple file sharing niej bilo ni jednog usera na onoj akrtici , odma je izbacio poruku da ja kao nemam pristuap tam , a lsam nekak uspio prckajuci po advenced ... sve u svemu , bravo!! nemam bas zelju izgunbit20 GB muzike , 20 gb filmova i osobne tekstove sve! legenda |
Gle, ako mi želiš zahvaliti, jednostavno klikni vagicu ispod nicka i daj mi reputaciju. :) Nema potrebe zatrpavati temu... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |