|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
program za budjenje
zanimam me neki prog za budjenje ...da np otvori neku mp3 u odredjeno vrijem ....itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
milsim da postoji neka ekstenzija za winamp, ali ti komp normalno, mora biti cijelo vrijeme upaljen, ako se sjetim naziva ekstenzije, javim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako koristis win, vrlo jednostavno mozes rjesiti svoj problem start => settings => cpanel => scheduled tasks => new mozes stavit playlistu, mp3 ili winamp koji je namjesten da odma pocne svirati kad ga se upali ako zelis da je komp ugasen preko noci: hibernacija + "wake up the computer to run this task" u propertiesima sched taska ako zelis da su zvukovi ugaseni preko noci, napisi skriptu start => run => net stop "soundman" - zaustaviti servis za zvuk (mislim da se tako zove, nisam siguran sad jer nisam doma a ovdje nemam pristup tim stvarima notepad => net start "soundman" save as nesto.bat sched. task par minuta prije mp3-a... ili napises skriptu i za mp3 i za soundmana: notepad => Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Brum brum...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Da, task scheduler je divno rjesenje ako radi...kod mene i na jos par racunala nema sanse iz hibernacije da on nesto pokrene, naime "probudi" komp, ali nece pokrenuti odabrani proces (koji god, vise sam ih isprobao)...servis je na automatic tako da nije do toga...mucilo me to jednom davno i nakon vise preinstalacija windowsa u medjuvremenu, stvar je jos uvijek ista...pa ako netko zna u cemu je stvar... :confused: Alternativa ovome moze biti program poweroff koji pristojno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
START > RUN > control userpasswords2 ili ovog jednostavnog programa: http://www.sysinternals.com/autologon.html
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Hehe, jedino sto nisam procitao na formi je "If a password is not entered, scheduled tasks might not run" LOL : bonker : Costa tnx :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Brum brum...
|
zanimljiv programcic... evo vise o njemu ak nekog zanima (v3.0) http://users.pandora.be/jbosman/poweroff/poweroff.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|