|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ne gasi mi se komp
Prije svega želim vas sve pozdraviti. već dugo čitam sadržaj ovog foruma i moram priznati da je pravo osvježenje imati ozbiljne znalce i informatičare na jednom mjestu gdje svatko može slobodno pitati, a da ga netko ne ismije. Evo, pa da se i ja pridružim pitanjima. Ispričavam se ako ova tema postoji, ja sam sve stranice pod problemima iščitala, ali nisam našla odgovor. Već mi se nekoliko dana komp ne gasi. Moram ga ugasiti ručno jer se zablokira na zadnjem koraku i stoji mi screen : " windows is shuting down ". i tako bi stajalo satima da ga ne ugasim. No, kako ga već par dana gasim manualno -sam me komp upozorio da može doći do overclockinga. Stoga, molim vas pomagajte. Kako da otkrijem u čemu je problem ? Nisam instalirala nikakav novi softwer, a jako rijetko čačkam po postavkama baš iz razloga da nešto ne zeznem. Please, pomoć. Tnx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
to se i meni događalo, pa sam reinstalirao windowse i sad se gasi normalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Linari probaj sa disk reapirom. Znači desni klik na particiju na kojoj su Windowsi Properties pa Tools i tako dalje prema slici dolje... Restartiraj komp i strpi se dok ne obavi svoje.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala vam, ali ništa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |