![]() |
ne gasi mi se komp
Prije svega želim vas sve pozdraviti.
već dugo čitam sadržaj ovog foruma i moram priznati da je pravo osvježenje imati ozbiljne znalce i informatičare na jednom mjestu gdje svatko može slobodno pitati, a da ga netko ne ismije. Evo, pa da se i ja pridružim pitanjima. Ispričavam se ako ova tema postoji, ja sam sve stranice pod problemima iščitala, ali nisam našla odgovor. Već mi se nekoliko dana komp ne gasi. Moram ga ugasiti ručno jer se zablokira na zadnjem koraku i stoji mi screen : " windows is shuting down ". i tako bi stajalo satima da ga ne ugasim. No, kako ga već par dana gasim manualno -sam me komp upozorio da može doći do overclockinga. Stoga, molim vas pomagajte. Kako da otkrijem u čemu je problem ? Nisam instalirala nikakav novi softwer, a jako rijetko čačkam po postavkama baš iz razloga da nešto ne zeznem. Please, pomoć. Tnx unaprijed. |
to se i meni događalo, pa sam reinstalirao windowse i sad se gasi normalno
|
1 privitaka
Linari probaj sa disk reapirom. Znači desni klik na particiju na kojoj su Windowsi Properties pa Tools i tako dalje prema slici dolje...
Restartiraj komp i strpi se dok ne obavi svoje.... :) |
Hvala vam, ali ništa.:( Kad bih vam opisala što sam sve probala....jedino još nisam reinstalirala windowse jer mi nije vraćen cd. Sve ostalo jesam. Voljela bih to riješiti bez rezinstalacije, ako je ikako moguće, ali izgleda da neću moći. No, ipak puno vam hvala na odgovorima.
|
Jel imaš neki antispyware ili antivirusni program? Jesi pregledala sve sa tim?
|
Citiraj:
|
o kojoj verziji windowsa je riječ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:24. |