|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Eto, nisam znao gdje da stavim ovu temu pa sam stavio ovdje...ako sam pogrijesio molim modere da premjeste... Treba mi neka preporuka za solidnu WebCam do nekih 200 - 250kn. Namjena bi joj bila najviše za MSN. I jel se isplati kupovati u kompletu (kamera+slusalice) ili odvojeno? Falja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo, nije me bilo neko vrijeme na forumu i još nisam kupio kamericu... ![]() Kako su sad blagdani i dobio sam nešto para, za oko mi je zapela Logitechova QuickCam Communicate STX za MSN. Šta mislite o njoj? Jel' to dobar izbor za te novce? Pozdrav i sve najbolje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
E ta ti je j****a, ja imam od Logitecha QuickCam za skype i nije bas nesto ova stx je dobra,e a pazi sad.. kupio sam je skoro da se cujem sa sestrom iz kanade(da ju vidim, a i malu necakinju, za starce juhuuu) e kod nas kosta oko 450 kn, a ona ju je platila prije 2 dana 30$(kanadski- 135kn)znaci, ja cu uzet jednu, pa mogu probat i tebi piknut jednu(nesto sam dobre volje,ipak je Božić):clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=4001063 ovo je THE kamera u hr jer nema bolje .... ja cu ju kupiti ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
CCd cipovi su bolji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Eto, hvala na prijedlozima, posebno hvala Gagiju što se ponudio za pomoć, ali netreba jer i ja neću svoju kupiti u HR nego će je bratić donijeti iz Italije tako da je cijena također dosta jeftinija. ![]() ![]() Nego, da ja pitam još nešto...kolko sam skužio STX plus i STX za MSN su vrlo slične, samo je MSN verzija malo modificirana za potrebe MSNa. ![]() Jeli ima nekih drugih velikih razlika na koje bi trebao obratiti pažnju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
E super onda, izgleda da je odluka pala...STX MSN. ![]() E još nešto da ne zaboravim, jel mi možete preporučiti neke stereo slušalice? Nemoraju biti neke gamerske bijesne, neke onako solidne...i kakve su ove koje dobiju uz STX? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Hvala svima na pomoći, kamerica je danas instalirana i super je. ![]() ![]() Ali imam jedno pitanje, na prednjem dijelu kućišta, imam dva USB ulaza, jedan za slušalice i jedan za mikrofon. I kada ukopćam bilo šta na njega kaže mi ''Power Surge On Hub Port'' i pronađe ''Unkown USB Device''. Pretpostavljam da mi je ulaz preslab jer sve USBe 2.0 koje uključim ne rade, a isto mi kaže i za mikrofon i sluške. What to do? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Anyone? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|