![]() |
WebCam do 250kn
Eto, nisam znao gdje da stavim ovu temu pa sam stavio ovdje...ako sam pogrijesio molim modere da premjeste...
Treba mi neka preporuka za solidnu WebCam do nekih 200 - 250kn. Namjena bi joj bila najviše za MSN. I jel se isplati kupovati u kompletu (kamera+slusalice) ili odvojeno? Falja. :D |
|
Evo, nije me bilo neko vrijeme na forumu i još nisam kupio kamericu...:o
Kako su sad blagdani i dobio sam nešto para, za oko mi je zapela Logitechova QuickCam Communicate STX za MSN. Šta mislite o njoj? Jel' to dobar izbor za te novce? Pozdrav i sve najbolje! :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=4001063
ovo je THE kamera u hr jer nema bolje .... ja cu ju kupiti :) |
Citiraj:
CCd cipovi su bolji |
Eto, hvala na prijedlozima, posebno hvala Gagiju što se ponudio za pomoć, ali netreba jer i ja neću svoju kupiti u HR nego će je bratić donijeti iz Italije tako da je cijena također dosta jeftinija. :D:D
Nego, da ja pitam još nešto...kolko sam skužio STX plus i STX za MSN su vrlo slične, samo je MSN verzija malo modificirana za potrebe MSNa. :) Jeli ima nekih drugih velikih razlika na koje bi trebao obratiti pažnju? |
Ma sve ti je isto bitno da ti kamera ima CCD color(onda ti je slika puno bolja)
: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 :: hello2 : |
E super onda, izgleda da je odluka pala...STX MSN. :D
E još nešto da ne zaboravim, jel mi možete preporučiti neke stereo slušalice? Nemoraju biti neke gamerske bijesne, neke onako solidne...i kakve su ove koje dobiju uz STX? |
Citiraj:
lako je ako ju mos dofurati iz vana ali ovdje :( |
|
Hvala svima na pomoći, kamerica je danas instalirana i super je. :D:D
Ali imam jedno pitanje, na prednjem dijelu kućišta, imam dva USB ulaza, jedan za slušalice i jedan za mikrofon. I kada ukopćam bilo šta na njega kaže mi ''Power Surge On Hub Port'' i pronađe ''Unkown USB Device''. Pretpostavljam da mi je ulaz preslab jer sve USBe 2.0 koje uključim ne rade, a isto mi kaže i za mikrofon i sluške. What to do? |
Anyone? :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |