|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
igram ja preko hamachia i na eurobatle.net. najdrazi heroj lich |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ma ti si n00b ![]() najbolji heroj: sand king i bloodseeker strategija: sa prvim ubij, ubij i ubij, sa drugim nesto slicno kao sa prvim ![]() inace, u jednoj 40-minutnoj partiji protiv 5 insanea ja sam sam sa sand kingom napravio 120k illova, mislim da imam cak i save
![]() |
#6 |
Registered User
|
ako si igra sam protiv 5 insane zgazili bi te ko od sale a 120 killova to je nemoguce meni je rekord oko 40 killova i to kad je tek izasla dota a ta partija je trajala oko 1ipo sat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
oh lijepo ima vas ![]() ja sam jucer navecer igro, inace igram na europi, da imam origigi...uglavnom 5v5 -tr je bilo no iz moje ekipe su trojica osla, tak da smo ostali ja i jos jedan lik 2v5 i zgazili ih, bili smo sentinel, ja drow ranger on rylai... evo replay pa pogledajte...imba dota 2v5 btw, dobar sam sa svim tipovima heroja, drow ranger, necrolyte, lich(iako je on noob heroj),spirit braker....su mi medu najboljima...al dobri su svi...
![]() |
#8 | |
junior
|
Citiraj:
5 insanea trebaju padati: giljotin za manje od pola sata(rekord 27 min.)!! btw. 120 killova je moguce, ali nisam ziher bas da bi to bilo izvedivo u 40 minuta bez -wtfa ili -richa(da se kompovi mogu kupiti) viper, lich i drow ranger su zakon!!! a taktika je lovi ih jednog po jednog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
junior
|
6.36 ai, na ono o tezini u 6.28 ti se ne bi slozio, u novijim dotama su malo stavili naglasak na ganganju, pa ako je tebi lakse se nositi sa vise njih odjednom nego sa jednim samim nemam komentara... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
80286
|
e neznam onda, ja imam 6.34 zadnju ai, o igram kad mi je dosadno, 5insanea vs ja+4normal/easy i stavim najcesci -arem mod....fkorz pobjedim uvijek, sam sto mi je dosadno igrat protiv kompova....
![]() |
#13 |
80286
|
kad vec, ja sam danas naso 6.37 ai, ma kao sto sam reko, nisam bas za igranje protiv kompa, igram navecer svaki dan prek neta....tako je zanimljivije.. nocas sam sa terrorbladeom roko, ma ludnica od heroja, sam ima ability Conjure(miror image) i jos sam mu nabacijo manta style, buriza, ... uglavnom bog i batina je bio heroj pred kraj igre....
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
tu ti se nalaze najnovije dote |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
ja se slazem preko hamachia a moze i na battlenetu samo sta ja nemogu c8 msn: marcellius09@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
80286
|
moze na batle.netu u nedjelju u 23.30, meni je bad sto mogu samo kasno igrat... msn: rams2207@hotmail.com
![]() |
#22 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
MSN: mtosic@gmail.com Po meni je hamachi malo overkill jer kriptira podatke...ja igram vecinom preko gg-clienta. www.gg-game.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
junior
|
pikavac1@hotmail.com mogo bi tu i tamo zaigrati s vama preko hamachija kada potrefim dobru vezu sa netom, a za battle.net mi je veliki bed to sto imam 14k vezu sa netom pa me muce pingovi od 2k pa na dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo sljedeci put kad budete igrali dotu na bnetu javite meni pa cemo nabaciti par partija. ICQ: 103340331 Mogu hostati, nema beda sa 3M/384 A mozete me na skype kontaktirati samo sto nisam stalno prikljucen kao na icqu "buky.aka.ivan" -samo bnet dolazi u obzir |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo cak sam i ja zaigrao nakon dooooooooogo vremena ![]() Mozemo se okupit prek hamachija to je nekak najjednostavnije. Moje kontakte imate u profile-u ovdje na forumu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|