![]() |
Warcraft 3 DOtA
zanima me jel ima ovdje na forumu koga da igra dotu? ono da pokrenemo neku raspravu ako ima,razmjenjujemo taktike, replayeve...etc.
|
igram ja preko hamachia i na eurobatle.net.
najdrazi heroj lich |
također igram, možda od prije 3 mjeseca sam počeo opet, nakon godine dana
strength-range heroji best ;) ili agility-melee ko azwrath. lifesteal najdraža taktika |
ma ti si n00b:D
najbolji heroj: sand king i bloodseeker strategija: sa prvim ubij, ubij i ubij, sa drugim nesto slicno kao sa prvim:D inace, u jednoj 40-minutnoj partiji protiv 5 insanea ja sam sam sa sand kingom napravio 120k illova, mislim da imam cak i save |
aj cuti ti tamo, bas bi htio vidjet taj photoshop
|
Citiraj:
|
oh lijepo ima vas :)
ja sam jucer navecer igro, inace igram na europi, da imam origigi...uglavnom 5v5 -tr je bilo no iz moje ekipe su trojica osla, tak da smo ostali ja i jos jedan lik 2v5 i zgazili ih, bili smo sentinel, ja drow ranger on rylai... evo replay pa pogledajte...imba dota 2v5 btw, dobar sam sa svim tipovima heroja, drow ranger, necrolyte, lich(iako je on noob heroj),spirit braker....su mi medu najboljima...al dobri su svi... |
Citiraj:
5 insanea trebaju padati: giljotin za manje od pola sata(rekord 27 min.)!! btw. 120 killova je moguce, ali nisam ziher bas da bi to bilo izvedivo u 40 minuta bez -wtfa ili -richa(da se kompovi mogu kupiti) viper, lich i drow ranger su zakon!!! a taktika je lovi ih jednog po jednog. |
5 insanea u kojoj verziji AIa? zato sto su u 6.34 pun k laksi kompovi od recimo 6.28.....
|
6.36 ai, na ono o tezini u 6.28 ti se ne bi slozio, u novijim dotama su malo stavili naglasak na ganganju, pa ako je tebi lakse se nositi sa vise njih odjednom nego sa jednim samim nemam komentara...
|
e neznam onda, ja imam 6.34 zadnju ai, o igram kad mi je dosadno, 5insanea vs ja+4normal/easy i stavim najcesci -arem mod....fkorz pobjedim uvijek, sam sto mi je dosadno igrat protiv kompova....
|
evo ima ti mislim vec i 6.38 ai
|
kad vec, ja sam danas naso 6.37 ai, ma kao sto sam reko, nisam bas za igranje protiv kompa, igram navecer svaki dan prek neta....tako je zanimljivije..
nocas sam sa terrorbladeom roko, ma ludnica od heroja, sam ima ability Conjure(miror image) i jos sam mu nabacijo manta style, buriza, ... uglavnom bog i batina je bio heroj pred kraj igre.... |
Di ima za skinuti DOTU? Može neki link?
|
Citiraj:
tu ti se nalaze najnovije dote |
zna li itko kako se zove ona pjesma koja se pokrene kad predes monster kill(sorry ako sam fulao, jer nisam ziher)?
ima li komentara na novog lika? |
Moglo bi se skupiti nas par tu s foruma pa bacimo jednu vecer koju partiju, da vidimo ko kako....:)
|
ja se slazem preko hamachia a moze i na battlenetu samo sta ja nemogu c8
msn: marcellius09@hotmail.com |
moze na batle.netu u nedjelju u 23.30, meni je bad sto mogu samo kasno igrat...
msn: rams2207@hotmail.com |
Moze, jos se u nedjelju dogovorimo, pa koliko nas se skupi
MSN: soulliss@gmail.com |
e ljudi i ja sam igrao dotu po lanovima,ali što točno trebam napraviti da insaneovi mogu igrati tu mapu?
|
MSN: mtosic@gmail.com
Po meni je hamachi malo overkill jer kriptira podatke...ja igram vecinom preko gg-clienta. www.gg-game.com |
Citiraj:
EDIT: napravia sam acc na GG-CLIENTU nick mi je Marcellius09CRO pa neka me ko adda |
ma imam zadnju verziju mape,ali ne znam kak da natjeram insaneove da odaberu heroja,ono imam opciju da ih stavim,ali ne igraju likovi
|
treabas skinuti AI verziju mape
|
pikavac1@hotmail.com
mogo bi tu i tamo zaigrati s vama preko hamachija kada potrefim dobru vezu sa netom, a za battle.net mi je veliki bed to sto imam 14k vezu sa netom pa me muce pingovi od 2k pa na dalje. |
evo pokrenio sam si i ja hamachi, pa eto kad se dogovorimo mozemo napraviti network i malo zaigrat ...
|
Javite se na msn (u profilu). Da prek hamija malo bacimo. Ili gg-a. Evo idem sad bacit jednu za razonodu :)
|
Evo sljedeci put kad budete igrali dotu na bnetu javite meni pa cemo nabaciti par partija.
ICQ: 103340331 Mogu hostati, nema beda sa 3M/384 A mozete me na skype kontaktirati samo sto nisam stalno prikljucen kao na icqu "buky.aka.ivan" -samo bnet dolazi u obzir |
Evo cak sam i ja zaigrao nakon dooooooooogo vremena :)
Mozemo se okupit prek hamachija to je nekak najjednostavnije. Moje kontakte imate u profile-u ovdje na forumu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |