|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Novi Bios
Je ima koja dobra dusa da mi objasni kako i od kud stavit novi BIOS na maticnu plocu jer me ovaj zeza za popi****?! Mislim da vam trebaju samo podatci od maticne ali evo vam sve ![]() Maticna je : Gigabyte GA-945PL-S3 Procesor : Intel D820 Rami: 2 x 512 DDR2 Kingmax 667 Mhz GPU: 7600GT TDH Extreme treba mi novi BIOS jer me ovaj zeza pri pokazivanju temp od maticne i proca i vrzine vetilatora od proca. A i neke opcije u Biosu ne rade,npr da iskljucim Smart Fan control... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo bios http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2325 A na cd-u uz plocu imas jedan program, mislim da je "Live update" pa probaj sa njim flashat bios iz windowsa, makar je preporucljivo sa diskete iz dos-a. Pazi da ne nestane struje tijekom flashanja.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@BIOS -> za flashanje iz Wina
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
znaci skinem taj program,stavim (ili instaliram,sta se ponudi) na disketu i sta onda? stavim da pokrece komp sa diskete ili? ce mene ta instalacija kada bdem stavljao novi bios sta pitat ili samo kliknem da se to napravi i gotova stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Imas dva nacina flashovanja: 1. Na floppy staviti program fa flashovanje i .rom file BIOS-a i onda to sve odraditi iz DOS-a; 2. Pomocu programa koji je stigao na CD-u uz plocu. Skines BIOS koji ti treba i onda ga iz windowsa upgradeujes pomocu tog programa.
![]() |
#7 |
Guest
|
preko wind izgleda jednostavnije ![]() to cu probat ![]() valjda ce uspjet ![]() samo jos jedno ptanje,kako maticna podrzava C2D ako je FSB samo 1033? pa st moze C2D radit na tome? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|