![]() |
Novi Bios
Je ima koja dobra dusa da mi objasni kako i od kud stavit novi BIOS na maticnu plocu jer me ovaj zeza za popi****?!
Mislim da vam trebaju samo podatci od maticne ali evo vam sve :) Maticna je : Gigabyte GA-945PL-S3 Procesor : Intel D820 Rami: 2 x 512 DDR2 Kingmax 667 Mhz GPU: 7600GT TDH Extreme treba mi novi BIOS jer me ovaj zeza pri pokazivanju temp od maticne i proca i vrzine vetilatora od proca. A i neke opcije u Biosu ne rade,npr da iskljucim Smart Fan control... |
Evo bios http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ProductID=2325
A na cd-u uz plocu imas jedan program, mislim da je "Live update" pa probaj sa njim flashat bios iz windowsa, makar je preporucljivo sa diskete iz dos-a. Pazi da ne nestane struje tijekom flashanja. |
@BIOS -> za flashanje iz Wina
|
znaci skinem taj program,stavim (ili instaliram,sta se ponudi) na disketu i sta onda?
stavim da pokrece komp sa diskete ili? ce mene ta instalacija kada bdem stavljao novi bios sta pitat ili samo kliknem da se to napravi i gotova stvar? |
cek sek,sta ova maticna podrzava FSB samo do 800 Mhz?
a ja kad sam kupovao pisalo 1066! majku im njihovu,sad bi im najradje vratio plocu nazad!! |
Imas dva nacina flashovanja:
1. Na floppy staviti program fa flashovanje i .rom file BIOS-a i onda to sve odraditi iz DOS-a; 2. Pomocu programa koji je stigao na CD-u uz plocu. Skines BIOS koji ti treba i onda ga iz windowsa upgradeujes pomocu tog programa. |
preko wind izgleda jednostavnije :)
to cu probat :) valjda ce uspjet :) samo jos jedno ptanje,kako maticna podrzava C2D ako je FSB samo 1033? pa st moze C2D radit na tome? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |