|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
koji soft za rezanje mp3-a
e dečki ovak... jel može neki jednostavni(zamislite da sam plava: nuts : ) program a da je free s kojim mogu jedan mp3 fajl nekako odrezat ili već kako se to zove i naljepit nekoliko puta za redom recimo ako bi taj mp3 izgledao ovako xxx aaa ja bih htjela ovaj dio aaa ponoviti nekoliko puta pa da taj mp3 izgleda ovako xxx aaa aaa aaa aaa aaa nadam se da ste nešto skužili i da nisam postavila već tisuću puta postavljeno pitanje: sweating : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imas, recimo audacity, nađi na googlu, princip ti je graficki, tako da oznacis dio mp3-a i ides copy>paste |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
program je super i zaista vrlo jednostavan no sprema mi samo opciju neku aud...kad idem na save as onda sam probala sa export u mp3 i on to kao napravi ali ja taj fajl ne mogu otvoriti sa win.m.playerom imaš li koji savjet il sam nešt spobrljala i kod tak jednostavnog programa ![]() al program je fenomenalan za moje potrebe: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Probaj sa programom: Sound Forge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ok...jel to isto program za rezanje i kopiranje zvuka ili je za konvertiranje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kernel panic
|
Citiraj:
edit: treba ti lame_enc.dll za mp3, mene pita nakon odabira imena datoteke da lociram taj dll i onda sve radi.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SF i Audition nisu free. Oba su zakon za obradu zvuka, ali curi treba nešto free. @andjelina1 Audacity sigurno možeš naštimati na da snima mp3 samo ga treba naštimati. Moraš malo počačkati po Options ili Setting programa (nisam radio s njim 100g. pa sam zaboravio).
![]() |
#10 |
Premium
|
nesto mi post negdje: hitthewa evo ovak...otišla sam u settingse i skužila da trebam neki codec u kojem je taj lame_enc.dll skinula ga,otvorila i taj fajl mi se pojavio i sad sve 5...ali kad sam išla prbacit pjesmu u mp3 srušio mi se program...i tak svaki put koliko sam probala ajd uspio je prebaciti u wave format,pa bar mogu s wmp-om slušat e sad jel ima koja fora još s tim programom il da idem tražit program s kojim ću prebaciti iz wav u mp3 puno ste mi pomogli i puno vam hvala(zašto tu nema smajlića s pusama i tak....nikad se ne zna tko od vas dečki ima i neke druge sklonosti,osim prema ženama ![]() pusa svima velika i big hug |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#12 |
Premium
|
odmah sam to bila napravila tak i evo na slici je sve...i sad kad idem prebacivati u mp3 on me traži taj lame....ija ga odem otvorit i odmah mi se zgasi program ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
aj probat ću...ths..pusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
zašt si ljubomoran: lol2 : pa dečki znaju da moje (čitaj ženske) umne sposobnosti su malo zakržljale ![]() samo mi to nesmiješ ti reći ti....jer će mi proradit odma sve ženske podlosti: lol2 : a tko ti kriv što im i ti ne šalješ pusice ![]() već sam rekla da ovdje fali smalića s pusicama...možda neko od dečki isto želi razmijeniti nježnosti : lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|