|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
usb diskic i mp3 player na 8rda+
evo Jelc zapamti ovaj thread... HEBEM IM SVASTA SVUGDJE U EPOX-u,NV-u i sl... ja mislio moj leadtek usbdiskic riknuo...pa me mp3 player (napa 26) zeza...a ono obadvoje radi..ali ne na mojoj ploci...na drugom kompu doma sve super... naime fora je u tome da se diskic javi ali kad probam nes skopirati na njega nece...kad probam nes zbrisati malo hoce malo nece...probam nes prebaciti s njega na disk nece... usb disk mi pak sere i kenja na toj ploci...na drugoj gigabytici sa amd 751 il 761 chipsetom sve radi... eh isporobavao sam na gornja tri usb-a..nisam na onom koji se spaja na plocu...i na svima sere... imam nv 2.03,i 3305 bios... stavio ja usb keyboard on,usb 1.1/20 na samo usb 1.1 .. i nista... a mis radi na usbu super...i frendova usb ladica (ona velika za 5,25 dikove) hebem mu ma***..usb diskic je opet poceo zezati i na ovome kompu...naime prije me zezao i na ovome kompu a onda poslije je gecrkt na epoxu...pa nisam opet tu isprobavao..goddamn a poslao bi usb diskic na garanciju ali mi je stari izgubio racun od vemila...jel mogu njih traziti novi posto je kupljen na moje ime i imaju ga upisano tamo...zna tko? a zna ko kak da rjesim problem na epoxu s mp3 playerom? naime i na win2k i na win xp sere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
a da probas postavit win 98:burn: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
|
Citiraj:
mislim da cu danas do tebe da vidim dali sve radi kak treba... a mozda ti maznem onaj usb2 kontoler...ak bsa ovo bude jako zezalo..ali budem provjerio na jos jednoj 8rda+ kod tk...ili cu plocu na rma ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
moze; posudim ti usb controler; kad dojdes? upravo skinuh 16,5 mb(jos ih ima 7mb koje mi se nije dalo skidat) patcheva za win2000 jesu li ovi u microsoftu normalni? koji k..... ne izbace novi sp????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: usb diskic i mp3 player na 8rda+
Citiraj:
I meni se u zadnje vrijeme USB 1.0,1,1,2.0 uredno naseljavaju na port od TV kartice bem im mater a prije nisu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
|
Re: Re: usb diskic i mp3 player na 8rda+
Citiraj:
jel zna ko sta da napravim...updejt nekih drajvera za win2k ili xp? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
čitao sam na jednoj stranoj grupi i neki tip je imao vrlo sličan problem sa USB hardom. to je hard disk za laptope koji se spoji na USB. čini mi se da je taj nForce u velikoj banani i da ima previše bugova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|