PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   usb diskic i mp3 player na 8rda+ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4991)

msvrtan 15.06.2003. 00:47

usb diskic i mp3 player na 8rda+

evo Jelc zapamti ovaj thread...

HEBEM IM SVASTA SVUGDJE U EPOX-u,NV-u i sl...

ja mislio moj leadtek usbdiskic riknuo...pa me mp3 player (napa 26) zeza...a ono obadvoje radi..ali ne na mojoj ploci...na drugom kompu doma sve super...

naime fora je u tome da se diskic javi ali kad probam nes skopirati na njega nece...kad probam nes zbrisati malo hoce malo nece...probam nes prebaciti s njega na disk nece...

usb disk mi pak sere i kenja na toj ploci...na drugoj gigabytici sa amd 751 il 761 chipsetom sve radi...

eh isporobavao sam na gornja tri usb-a..nisam na onom koji se spaja na plocu...i na svima sere...

imam nv 2.03,i 3305 bios...

stavio ja usb keyboard on,usb 1.1/20 na samo usb 1.1 .. i nista...

a mis radi na usbu super...i frendova usb ladica (ona velika za 5,25 dikove)

hebem mu ma***..usb diskic je opet poceo zezati i na ovome kompu...naime prije me zezao i na ovome kompu a onda poslije je gecrkt na epoxu...pa nisam opet tu isprobavao..goddamn

a poslao bi usb diskic na garanciju ali mi je stari izgubio racun od vemila...jel mogu njih traziti novi posto je kupljen na moje ime i imaju ga upisano tamo...zna tko?

a zna ko kak da rjesim problem na epoxu s mp3 playerom? naime i na win2k i na win xp sere...

Devlin 15.06.2003. 00:51

a da probas postavit win 98:burn: :D

msvrtan 15.06.2003. 00:56

Citiraj:

Originally posted by Devlin
a da probas postavit win 98:burn: :D
hehe...na drugom kompu je win2k i mp3 radi...isto kao i na jos jednom kompu vani...sad ga jos malo testiram nakon ovog sranja s usb diskom..

mislim da cu danas do tebe da vidim dali sve radi kak treba...

a mozda ti maznem onaj usb2 kontoler...ak bsa ovo bude jako zezalo..ali budem provjerio na jos jednoj 8rda+ kod tk...ili cu plocu na rma ...

Devlin 15.06.2003. 01:12

moze; posudim ti usb controler; kad dojdes? upravo skinuh 16,5 mb(jos ih ima 7mb koje mi se nije dalo skidat) patcheva za win2000 jesu li ovi u microsoftu normalni? koji k..... ne izbace novi sp?????:rambo:

Jelc 15.06.2003. 14:40

Re: usb diskic i mp3 player na 8rda+

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
evo Jelc zapamti ovaj thread...

HEBEM IM SVASTA SVUGDJE U EPOX-u,NV-u i sl...

ja mislio moj leadtek usbdiskic riknuo...pa me mp3 player (napa 26) zeza...a ono obadvoje radi..ali ne na mojoj ploci...na drugom kompu doma sve super...

naime fora je u tome da se diskic javi ali kad probam nes skopirati na njega nece...kad probam nes zbrisati malo hoce malo nece...probam nes prebaciti s njega na disk nece...

usb disk mi pak sere i kenja na toj ploci...na drugoj gigabytici sa amd 751 il 761 chipsetom sve radi...

eh isporobavao sam na gornja tri usb-a..nisam na onom koji se spaja na plocu...i na svima sere...

imam nv 2.03,i 3305 bios...

stavio ja usb keyboard on,usb 1.1/20 na samo usb 1.1 .. i nista...

a mis radi na usbu super...i frendova usb ladica (ona velika za 5,25 dikove)

hebem mu ma***..usb diskic je opet poceo zezati i na ovome kompu...naime prije me zezao i na ovome kompu a onda poslije je gecrkt na epoxu...pa nisam opet tu isprobavao..goddamn

a poslao bi usb diskic na garanciju ali mi je stari izgubio racun od vemila...jel mogu njih traziti novi posto je kupljen na moje ime i imaju ga upisano tamo...zna tko?

a zna ko kak da rjesim problem na epoxu s mp3 playerom? naime i na win2k i na win xp sere...

A kaj da ti velim...
I meni se u zadnje vrijeme USB 1.0,1,1,2.0 uredno naseljavaju na
port od TV kartice bem im mater a prije nisu...

msvrtan 15.06.2003. 20:29

Re: Re: usb diskic i mp3 player na 8rda+

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A kaj da ti velim...
I meni se u zadnje vrijeme USB 1.0,1,1,2.0 uredno naseljavaju na
port od TV kartice bem im mater a prije nisu...

ali mis mi radi sve ok...mp3 player ne..javi se kao removable hard i prikaze podatke...pa jednom izbise ali ih ne izbrise sa diska...drugi put izbrise i sa diska...copy nece...

jel zna ko sta da napravim...updejt nekih drajvera za win2k ili xp?

medo 16.06.2003. 14:04

čitao sam na jednoj stranoj grupi i neki tip je imao vrlo sličan problem sa USB hardom. to je hard disk za laptope koji se spoji na USB.

čini mi se da je taj nForce u velikoj banani i da ima previše bugova...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38.