|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobar, tih i jeftin za C2D
Koji je u nas najbolji izbor za hladnjak za C2D (oc ukljucen ![]() Prije sam ima ST i bija je odlican iako malo prevelik za moj ukus. Je li dostatna Scyte katana cu ili aluminijska (1000-i nesto oznaka). Sto kazete za Big Typhoon. Cijena: do 300-ak kn. Je li BT ili ST overkill za C2D. Nisu mi bitne apsolutne niske temperature, nego tisina i cijena po mogucnosti ![]()
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
di si ti zalutao? bilo koji od spomenutih ti je sasvim dovoljan, ovisi samo o tvom ukusu....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Osobno mislim da je AC Freezer 7 Pro pa čak i Zalman 7700 koji je sada dobar zato što C2D ne isijava previše topline i taj Zalman hladi sve komponente oko socketa. Što se tiče Big Typhoon-a, ništa nije overkill, ovisi kolike ćeš taktove ganjati i kolike napone isporučivati procu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Covjek ima taj cooler i nije bas jako zadovoljan. U idle-u mu je preko 40 uvijek,a nakon malo vise oca i voltaze na 1.5 ide na 60 stupnjeva nakon prime-a. To nije bas dobro. Probali smo skinuti hladnjak i staviti as5 i temp je pala za 1 stupanj. Proc je C2D E6600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja isto nisam bio zadovoljan sa Freezerom Pro. Ima, po mom misljenju, slabasan i bucan vent ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Najvjerojatnije cu uzeti ili Big Typhoon koji je ipak jeftiniji od ST+pristojni 120mm vent, a i zauzima manje mista.
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
frizer pro 7..
ljudi molim vas ljepo nemojte pričat gluposti vezano za frizer 7 pro ..za te novce ne postoji,ponavljam ne postoji bolji hladnjak...meni drži 805d@3.88 u full loadu ispod 50 stupnjeva.i to namješten na auto..znači vrti na pola snage u prosjeku...dok mu je to idle temperatura s stok hlađenjem...da navedem i voltažu 1.5 v za proc... ako ga stavim na full spid onda mi drži proc oko 45..pasta je obična ,najobičnija iz čipoteke neka za 12 kuna..nisam imo drugu pri ruci..inače kutija je zatvorena,zalman 12 cm izbacuje van,neki od 8 cm ubacuje unutra..ništa specijalno...po meni je frizer isplativiji od bt..imam i njega..komplicirana montaža..druga stvar je ako neko nezna dobro stavit pastu i namjestit hladnjak...znam mnogo takvih nažalost oko sebe,kojima ni bt nije dobar,a kamoli frizer... Zadnje izmijenjeno od: amd_forever. 06.10.2006. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nesto vam ne stima,ja sam imao big typhoon i frezeer pro hladi bolje,inace,senzori na plocama su daleko od istine...meni i sto kaze 70C ali na dodir je hladan,max 40C... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
@Mar: BT je odlican izbor, go for it : cheers2
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|