^SuperUnknown^ |
05.10.2006. 17:32 |
Citiraj:
Autor amd_forever
(Post 536502)
ljudi molim vas ljepo nemojte pričat gluposti vezano za frizer 7 pro ..za te novce ne postoji,ponavljam ne postoji bolji hladnjak...meni drži 805d@3.88 u full loadu ispod 50 stupnjeva.i to namješten na auto..znači vrti na pola snage u prosjeku...dok mu je to idle temperatura s stok hlađenjem...
|
Ovo je cini mi se islo mene, right? Gle, kao prvo: ovo sto sam napisao je moje misljenje, a ne gluposti. Ako smatras da su to gluposti, slobodno me pobij nekim argumentiranim cinjenicama, a ne "meni on drzi to i to na toliko i toliko". Na kojem naponu? Pri kojim uvjetima u kucistu? Pri kojoj sobnoj temperaturi? S kojom pastom? Cime si mjerio? Itd... Kao drugo, ja nisam nigdje napisao da je Freezer za svoju cijenu los izbor. Dapace, najbolji je izbor i tu se (valjda) slazemo. Ali cinjenica jest da ima mane te koje ima, ali boze moj, ne moze se ocekivati za cooler od 150-ak kn da je savrsen i mocan. Kao trece, covjek je trazio " najbolji cooler do 300kn" s naglaskom na tisinu i ja sam samo dao svoj osvrt na Freezer Pro, koji se nikako ne uklapa u tu pricu. Imam doma Freezera 4, Freezera 7 Pro, Freezera 64 Pro i Sonic Tower i ZNAM sta pricam i stojim iza svojih rijeci, a 7-icu Pro sam imao i na tom 805@3.8, pa ga nije uspijevao hladiti jer je za 3.8 GHz trazio dosta napona, i grijao se ko djubre, a tu je Freezer podbacio iz vec navedenih razloga.
@Mar: BT je odlican izbor, go for it : cheers2
|