|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ATI Tray Tools 1.2.6.940
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A, imam ga već dva dana instaliranog-radi ok. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Za Saber_tooth-a ništa Ti nisi promijenio s tim neboj se.To je samo kako želiš gledati izraženu brzinu memorije(kako se lakše snalaziš-jasnije ti je na koliko radi u ddr ili kao sdr pa sam pomnožiš)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za to ti treba ffdshow ili VobSub filter...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imam Vobsub i radili su titlovi i onda su samo nestali to se odnosi na tray tools kad stavim u extended desktop ili u clone mode da bude theater; znači ne mogu pustit film na telki i radit nešto drugo na monitoru; rade kad stavim na primary ali to mogu i windowsi za to mi ne treba tray tool |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Uključi clone opciju s overlayem.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
nije mi jasno kako jos na nema drivera za x1950,samo neki beta koji nisu nest....a i att ne radi...nemoze se voltaza dizat |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Ti bi htio nešt radit na glavnom monitoru dok se na drugom monitoru/TV-u vrti film u fullscreenu, je li tako? Ako je, uključi taj drugi monitor/TV, ali ne da se proširi desktop na njega (extend) nego da imaš istu sliku na oba. Zatim prebaci u Theater Mode/Same as source video/4:3 (Standard TV) i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iz nekog glupog razloga više ne rade titlovi u theater modu : giljotin |
![]() |
![]() |
|