|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
hp scasi scaner....trazim drivere!!!
![]() štel bi pomoći susedu da nađe drivere za scasi hp scaner 6100 to je starija hrga od scanera , a on nije dobil drivere(a dobil je hrgu!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Teškom mukom i ogromnim odricanjem sam uspio naći službenu HP stranicu gdje se mogu naći svi modeli pa tako i taj. Stranica je tu . Valjda je i neka oznaka osim te brojke. Biti će da je to 6100cse
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() valjda je to,to. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ma nema frke,imam suseda kaj vozi pifu za stanovitu pivovaru:jenput mu se stvoril viiiisak pifce i ja da sirim dobrosusjedske odnose najdem znoru i utopim taj viskic!!!!!! ![]() ![]() ![]() ak bas inzistiras na nagradi,dojdi vu nase gorice pak si otpeljaj faslina!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Prvo nema beda,pada piva-a kad ti čovjek obavio posao,"ak baš inzistiraš na nagradi"???ccc... Neš ti prigorca tek tak za pivu oženit...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ![]() ![]() kaje,glumci??????? ak bute došli na pificu,ja bum je platil!!!nihče mene nebu je..al vu mojemu dvorišću!!! rak,mam se javi na pm da se dogovorimo za tekuća dugovanja!!!! ![]() ps.ak treba ,dojdem s prijateljom i njegovim kamijonom punim pifice i nejdete doma dok ne pocuclate celu paletu!!! a onda bute imali kaj pripovedati po forumu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|