![]() |
hp scasi scaner....trazim drivere!!!
:)
štel bi pomoći susedu da nađe drivere za scasi hp scaner 6100 to je starija hrga od scanera , a on nije dobil drivere(a dobil je hrgu!!:D :D )na hp site vele da neeema drivera za dotičnog....:confused: ,ja nisam provjeraval,al ak možda netko,ili zna ima drivere ili link do njih gajba bi bila valjda dost?? :beer: :beer: |
Teškom mukom i ogromnim odricanjem sam uspio naći službenu HP stranicu gdje se mogu naći svi modeli pa tako i taj.
Stranica je tu . Valjda je i neka oznaka osim te brojke. Biti će da je to 6100cse |
Citiraj:
valjda je to,to. :beer: |
Ćuj Hvala.
Govorio si ti o nekoj gajbi. |
Citiraj:
ma nema frke,imam suseda kaj vozi pifu za stanovitu pivovaru:jenput mu se stvoril viiiisak pifce i ja da sirim dobrosusjedske odnose najdem znoru i utopim taj viskic!!!!!! :beer: he,he od onda sam povlasten u degustacijama hmeljskih proizvoda!!!:D :rambo: ak bas inzistiras na nagradi,dojdi vu nase gorice pak si otpeljaj faslina!!!!!!:beer: |
Citiraj:
Prvo nema beda,pada piva-a kad ti čovjek obavio posao,"ak baš inzistiraš na nagradi"???ccc... Neš ti prigorca tek tak za pivu oženit...... |
:D :D
kaje,glumci??????? ak bute došli na pificu,ja bum je platil!!!nihče mene nebu je..al vu mojemu dvorišću!!! rak,mam se javi na pm da se dogovorimo za tekuća dugovanja!!!!:beer: ps.ak treba ,dojdem s prijateljom i njegovim kamijonom punim pifice i nejdete doma dok ne pocuclate celu paletu!!! a onda bute imali kaj pripovedati po forumu!:beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |