|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Izasao ForceWare 91.47
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Koristim još uvijek XTreme-G 85.96, pa ako me neko razuvjeri za pomak i navede konkretne razloge odo i ja na 91.XX
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Koliko sam ja vidio na stranim forumima ne isplati se prelaziti osim ako imaš seriju 6 i jako ti je važno imati TSAA.
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni ima manje frejmova sa 85 96 nego sa predzadnjim 91 xx tak da neznam nekako sam u dilemi. bolji su mi ovi xg jer mi je slika mlo ljepsa ali opet imam 3-5 fpsa manje ... ![]()
![]() |
#6 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
3-5 fps manje na koliko fps-a? Ak je na 100 onda bolje ostaviti, ako je na 20 onda bolje ne ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da to ima veze sa hardwareom, na elsinoj stranici za novije kartice 7xxx, preporucaju novije drivere a za sve starije one prije. Vjerojatno starije kartice gube na prerformansama sa novijim driverima ili ne dobijaju ništa, iako nisam testirao, osustao sam od toga dok sam jos imao TNT2, a tamo sam detaljno testirao, i sa najboljim driverima(tad bilo 2.08) sam imao 30% bolje rezultate u odnosu na najnovije.
__________________ |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
kak mislis imaju podrsku za pure video? jel to imaju original noviji isto ili? Kaj ne treba posebno instalirat pure video?
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Svi driveri serije 9.xx imaju podršku za purevideo ali ga treba dodatno instalirati... Mene zanima - ako je netko isprobao ove nove drivere - je li popravljen bug sa prikazom videa na TVu tj. da li driver i dalje forsira 16:9 omjer bez obzira što je TV 4:3 te tako deformira sliku ?
![]() |
#13 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Media Portal u starijim driverima mi se fino prikaze na tv-u u full screen-u a na monitoru windowed, sa ovim driverima samo na monitoru. Full screen video ode na tv. Idem napraviti system restore. P.S. Sorry na uzrujanost, ali mislim ono stvarno su osli u k. sa tim driverima.
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
Moze se prebacit na stari view u driverima. ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Instalirao sam seriju 9x.xx drivera tek kad su izašli i klali su se sa SLI-em. Nekada nisu htjeli prihvatiti da imam SLI, a najveći problem je da kada naredim SLI napokon više nemogu ući u postavke drivera jer se comp resetira istog trenutka kad probam uci u CP od drivera. Neko ima rješenje za to? P.S. I stari driveri su to radili nekada, al rjeđe, a i sli je radio normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Prvo OT: Umro sam kad sam vidio avatar : lol2 : A sad ozbiljno, u kome smislu si prezadovoljan? Mozda driveri rade sa igrama super, al' meni ne radi ono sto mi treba (TV).
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ukratko,konacno sam zadovoljan novim driverima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ono kaj trebaju staviti je overide refresh rate i overclock, a ne da moram koristiti coolbits. novi control panel mi je draži nego onaj catalyst kod konkurencije, ali više volim klasik view. i neka maknu onaj notification balon o sli, mora neko tamo biti stvarno nvidiot a da ne stavi opciju gašenja te obavijesti. sa starim driverima mi je slika kod call of cthulhu titrala, ko ono kad se snima televizija s kamerom.sad je s novim driverima sve ok.
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
Moja 7600 GT ima overclock po defaultu u driverima.Draveri sluzbeni nvidia prije ovih najnovijih. ![]() ![]() Ti nemas to? ne clockam al nekak mi je rivatuner onak prirodna za to.Iako moze i tu iz drivera. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti nemas to? ne clockam al nekak mi je rivatuner onak prirodna za to.Iako moze i tu iz drivera.[/QUOTE] nemam, ja ti stavim onaj registry fix koji mi otključa te opcije.
![]() |
#25 |
Junior Member
|
hmm, znači ista fora ko i ati, 9600 NP nisu dali klokat. Tj trebao je novi rivatuner u zadnje vrijeme, ili prije isto patch za driver. nemam, ja ti stavim onaj registry fix koji mi otključa te opcije.[/QUOTE]
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 05.09.2006. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
Stavil sam 91.47- nema onog dosadnog balona za SLI, al nema vise ni auto overclocking opcije koja je bila u prijasnje dvije vrzije koje sam probal.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pink Floyd fan
|
Stavi ovo u registri: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvTweak] "CoolBits"=dword:00000003 http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_coolbits/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|